Plantilla Discussió:Interpel·lació desestimable

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Antecedents:Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Polítiques/2006/10#Plantilla_Cromel.

El seu nom és "Crom el Nòrdic". És curiós que es prenguin les dos primeres paraules així. 161.116.222.47 14:22, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

No em sembla correcte aquesta plantilla. Cal tractar a tothom amb respecte, la Viquipèdia ja té els seus propis mecanismes de funcionament i no es poden alterar per un usuari. --VRiullop (parlem-ne) 21:04, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

A favor Aprovació SMP (d·+) 21:24, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

No es tracta de ser irrespectuosos. He creat aquesta plantilla, reconec que amb precipitació, encara que ja ho vaig anunciar i recordava que alguns es varen mostrar a favor. La finalitat d'aquesta plantilla és evitar que algun usuari desavesat, siga un veterà o un novell intervinga en els particulars debats que manté continuament aquest usuari.

Si bé aquest assumpte pot arribar una vegada més a ocupar el nostre temps lliure desinteresat el qual dedicaríem a d'altres coses pretenc que siga l'última vegada que algú intervinga, afavorint el mutisme, la negligència i el menyspreu que es mereix.

No preté ofendre a l'usuari afectat sinó defendre a aquell, que per ignorància començara un nou debat sobre el tema que ja s'ha tancat definitivament. Per no dir dels insults, reprimendes i vexacions que podria causar defensar la política dels enllaços externs i altres normes de la Viquipèdia.

Sabem de sobra que aquest usuari no se'n donarà mai per vençut, com ja ho ha declarat, i encara que també va confessar que l'única manera d'aturar-lo seria blocant el seu compte jo no m'ho crec.

El meu comentari sobre aquesta plantilla el vaig fer el 22 de setembre a la Taverna, i la seua declaració de guerra també hi consta allí.

No és tracta d'un usuari al que se li falta al respecte, sinó d'una comunitat a la que no se li té cap respecte.

Ara mateix deixaré el futur d'aquesta plantilla en mans de qui vulga participar a la taverna. –Pasqual · bústia 22:18, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

Gràcies per suprimir aquesta web irrespectuosa.[modifica]

Agraeixo que s'hagi borrat aquesta definició de "Cromel".

Respecte a les meves opinions sobre propaganda, em penso que, potser, al final, hauré de creure-me-les sempre però renunciar a defensar-les.

Res de cinismes. Així és la vida. Injusta? Mireu, què voleu que us expliqui!! La independència de cap país s'obté en un dia, i a vegades s'ha de fer feina des de l'ombra i des de la legalitat...

Au, salut!!! --cromelnordic 22:33, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

Aquest usuari ha estat informat en moltes ocasions dels assumptes pels quals reclama l'atenció de la comunitat. Si us plau no us molesteu a dedicar-li el vostre temps.
més informació