Portada

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Portada/Efemèrides/Viquipèdia)
Salta a la navegació Salta a la cerca

Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure que tothom pot editar.
631.922 articles
1.737 participants actius

Col·labora-hi

Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure que tothom pot editar

Flag of Mexico.svg
Article del dia
Mèxic (en castellà: México), oficialment els Estats Units Mexicans (en castellà: Estados Unidos Mexicanos), és una república federal constitucional d'Amèrica del Nord. Limita al nord amb els Estats Units d'Amèrica, al sud i a l'oest amb l'oceà Pacífic, al sud-est amb Guatemala, Belize i la mar Carib, i a l'est amb el Golf de Mèxic. Els Estats Units Mexicans són una federació de trenta-un estats i un districte federal, la ciutat de Mèxic, la qual és una de les àrees metropolitanes més poblades del món. - Vegeu informació sobre la imatge

Mèxic

Flag of Mexico.svg

Mèxic (en castellà: México), oficialment els Estats Units Mexicans (en castellà: Estados Unidos Mexicanos), és una república federal constitucional d'Amèrica del Nord. Limita al nord amb els Estats Units d'Amèrica, al sud i a l'oest amb l'oceà Pacífic, al sud-est amb Guatemala, Belize i la mar Carib, i a l'est amb el Golf de Mèxic. Els Estats Units Mexicans són una federació de trenta-un estats i un districte federal, la ciutat de Mèxic, la qual és una de les àrees metropolitanes més poblades del món.Lake Bondhus Norway 2862.jpg
Imatge del dia

Imatge del dia

Lake Bondhus Norway 2862.jpg

El llac Bondhus en el Parc Nacional de Folgefonna (Noruega)

Cartell Viquiestirada.jpg
Projecte destacat
El concurs per millorar la qualitat dels esborranys més breus, que són prop del 26% del total d'entrades! Cada mes ens centrem en una temàtica; el desembre sobre geografia! Participa-hi!

Projecte destacat: Viquiestirada

Cartell Viquiestirada.jpg

El concurs per millorar la qualitat dels esborranys més breus, que són prop del 26% del total d'entrades! Cada mes ens centrem en una temàtica; el desembre sobre geografia! Participa-hi!


9 de desembre

L'aerolínia Ryanair decideix mantenir la seva base a l'aeroport de Girona després d'aplicar una rebaixa de les condicions laborals dels treballadors.8 de desembre

Una quarantena de persones moren en un incendi declarat en una fàbrica de bosses de mà al barri d'Anaj Mandi, a l'oest de Nova Delhi, Índia.

6 de desembre

La farmacèutica catalana Grifols presenta una tècnica experimental que frena la progressió de l'Alzheimer en pacients que es troben en un estadi lleu i moderat.


5 de desembre

Es difon que, fa un mes, una dona va ser reanimada a l’hospital Vall d'Hebron després de sis hores amb el cor aturat per hipotèrmia.

Skyline at Rajiv Chowk.JPG

Connaught Place és un dels centres econòmics més gran de Nova Delhi.    Arbcom ru editing.svg


Tendències


Avui fa 65 anys
Neix Jean-Claude Juncker, polític i advocat luxemburguès, Primer Ministre de Luxemburg
Avui fa 85 anys
Neix Judi Dench, actriu anglesa
Avui fa 90 anys
Avui fa 100 anys
Neix William Lipscomb, químic nord-americà, Premi Nobel de Química de l'any 1976 (m. 2011).


  1. Perego, 2006, p. 5.
  2. De la Cruz, 2013, p. 120-121.
  3. Lligadas, 2001, p. 64-65.