Principi End-to-end

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Alguns afirmen que el principi end to end, d'extrem a extrem, és un dels principis de disseny central de la Internet i s'aplica en el disseny dels mètodes i protocols subjacents a l'Internet Protocol Suite. També es fa servir en altres sistemes distribuïts. El principi estableix que, sempre que sigui possible, les operacions s'han de definir en els punts extrems d'un sistema de comunicacions, o el més a prop possible d'on aquest recurs està sent controlat.

Seguint les indicacions del principi, les característiques d'un protocol només es justifiquen en les capes inferiors d'un sistema si suposen una optimització de rendiment. Per tant, en el Transmission Control Protocol (TCP) està justificada la retransmissió de fiabilitat, però els esforços per millorar la seva fiabilitat s'haurien d'aturar un cop s'ha assolit el rendiment màxim.

Se'l considera molt relacionat, i sovint se'l considera el seu precursor directe, amb el principi de Neutralitat de la xarxa.

Història[modifica]

El concepte i la recerca d'extrem a extrem i la connectivitat d'intel·ligència de la xarxa al final-es remunta als nodes de commutació de paquets de xarxes en la FQ la dècada de 1970,. Cyclades. A 1.981 ponència titulada End-to-arguments finals en el sistema de disseny de[1] per Jerome H. Saltz, David P. Reed, I David D. Clark, Va sostenir que els sistemes d'assegurança tendeixen a requerir processament d'extrem a extrem per a funcionar correctament, a més de qualsevol transformació en el sistema intermedi. Van assenyalar que la majoria de característiques en el nivell més baix d'un sistema de comunicacions tenen costos més alts per a tots els clients de la capa, encara que els clients no tenen les característiques, i són redundants si els clients han de tornar a implementar les característiques d'un extrem a base final.

Això porta a un model de "totxa, la xarxa mínima" amb terminals intel·ligents, un model completament diferent al paradigma anterior de la xarxa intel·ligent amb terminals totxes. Això no obstant, el final a extrem sempre va haver de ser una filosofia pragmàtica d'enginyeria per al disseny de xarxa del sistema que simplement prefereix posar la intel·ligència als punts finals. No prohibeix la intel·ligència a la xarxa en si mateixa, si té sentit més pràctic per posar certa intel·ligència a la xarxa en comptes dels punts extrems. David D. Clark, juntament amb Marjory S. Blumenthal, a "Repensar el disseny de la Internet: La fi de posar fi a les legacions contra el nou món" va escriure el 2000:

"Des del principi, la finalitat de posar fi als arguments giraven al voltant dels requisits que podrien aplicar-se correctament en els punts extrems, si l'aplicació dins de la xarxa és l'única manera de complir el requisit, llavors un extrem a l'altre argument que no és apropiat en els primers lloc."

En efecte, com s'assenyala en RFC 1.958 editat per Brian Carpenter, el juny de 1996, titulat "Principis de l'arquitectura d'Internet", "[e] a la recerca dels principis arquitectònics d'Internet, cal recordar que el canvi tècnic és continu en la indústria de la tecnologia de la informació. La Internet ho reflecteix.. .. En aquest entorn, alguns principis de l'arquitectura, inevitablement, el canvi. Principis que semblaven inviolables fa uns anys estan obsoletes demà. El principi de canvi constant és potser l'únic principi de la Internet que han de sobreviure indefinidament. "Això és particularment cert pel que fa a l'anomenada" end-to-end "principi.

Com s'ha assenyalat per Bob Kahn, co-inventor del protocol d'Internet: "Internet original constava de tres xarxes individuals, això és, la ARPANET, la xarxa de ràdio per paquets i la xarxa de paquets per satèl·lit, els tres que havia estat desenvolupat amb el suport de DARPA. Una consideració primerenca que va ser rebutjada era canviar cada una d'aquestes xarxes per poder interpretar els paquets d'Internet i la ruta de manera que no hi hauria necessitat de dispositius externs a la ruta del trànsit. Tanmateix, això hauria requerit canvis importants en les tres xarxes i que han requerit canvis sincronitzats en els tres per donar cabuda a l'evolució del protocol. En el seu lloc, es va decidir crear els anomenats "portals", el precursor dels routers d'avui, per manejar el protocol de xarxes basades en IP. Paquets de comunicació fiable va ser manejat per una combinació de factors, però, en última instància, el protocol TCP proporcionar un extrem a extrem mitjançant el muntatge dels fragments de paquets, la comprovació d'errors i el reconeixement a la font. El fet que resulta que no calia introduir canvis en les diferents xarxes va ser interpretat per alguns en el sentit que el disseny de les xarxes d'Internet suposa només mut de tota la intel·ligència està en els límits. Res no podria estar més lluny de la veritat. L'elecció inicial de la utilització de portes d'enllaç / router era purament pragmàtica i ha de suposar res sobre com Internet pot operar en el futur ".

El 1995, el Consell Federal de Xarxes va aprovar una resolució en la definició de la Internet com un "sistema mundial d'informació" que està relacionat lògicament per un espai d'adreces únic global basada en el Protocol Internet (IP) o les seves successives pròrrogues / follow-ons, és capaç de per suportar les comunicacions utilitzant el Protocol de Control de Transmissió / Protocol Internet (TCP / IP) suite o les seves extensions subsegüents / follow-ons, i / o la propietat intel·lectual d'altres protocols compatibles, i proporciona, usa o fa accessible, ja sigui pública o privada, d'alt nivell els serveis de capes sobre aquest comunicacions i la infraestructura connexa [1].

En informes presentats per Patrice Lyons davant les Nacions Unides del Grup de Treball sobre Governança d'Internet (4 de novembre de 2004), titulat "El Cap-Fi i principi de la definició d'Internet," en nom del benefici Bob Kahn organització de recerca no, Corporació Nacional de Recerca Initiatives (CNRI), es va assenyalar que: "Dir avui que els únics elements amb estat que poden estar actius en l'entorn d'Internet han d'estar situats a les vores de la Internet és fer cas omís de l'evolució del programari i altres tecnologies per oferir una sèrie dels serveis a través d'Internet. L'enfocament de capes té molts avantatges, i ha de mantenir-se, juntament amb les arquitectures de sistema més integrat, l'enfocament és una manera pràctica de superposició de l'arquitectura d'Internet a través de xarxes existents, quan era difícil de coordinar la modificació d'aquestes xarxes, si és que aquestes modificacions podrien haver estat acordades i aplicades. Per a algunes de les noves aplicacions, el manteniment de la informació d'estat de la xarxa ara pot ser convenient per a l'eficàcia, sinó l'eficàcia de l'acompliment general. A més, els actuals esforços de recerca pot haver de recórrer a mètodes innovadors per augmentar la seguretat de les comunicacions, desenvolupar noves formes d'estructuració de dades, crear i desplegar dinàmica dipòsits de metadades, o l'autenticació de temps real de la informació en si mateixa " [2].

En concret, CNRI proposa que, en el tercer element de la definició de FNC d'Internet, després de la frase "serveis d'alt nivell en capes", és convenient afegir les següents paraules: "o integrat amb", i va observar que aquest punt és " directament rellevant per als debats en curs sobre l'anomenat «final a extrem que sovint és vist com a essencial per a la comprensió de la Internet". A més, si bé al final a extrem pot haver estat rellevant en el medi ambient on es va originar la Internet, no ha estat crítica durant un nombre d'anys que es remunta "almenys en els primers treballs sobre els programes mòbils, distribuïts de cerca, i determinats aspectes de la informàtica de col·laboració".

Exemples[modifica]

En l'Internet Protocol Suite, el protocol d'Internet és un simple ( "dumb"), protocol sense que es mou datagrames a través de la xarxa, i la TCP és un protocol de transport intel·ligents proporciona detecció d'errors, retransmissió, el control de la congestió, i al final el control de flux-to-end. La xarxa en si (els routers) només necessita el suport de la simple, la propietat intel·lectual lleuger, els extrems d'executar el TCP més pesats en la part superior de la mateixa quan sigui necessari.

Un exemple clàssic és el de la segona transferència d'arxius. Cada fiable protocol de transferència d'arxiu i del seu programa de transferència ha de contenir una suma de comprovació, que és validat, després que tot ha estat processat i emmagatzemat en el disc. Errors de disc, errors de router i la transferència d'arxius d'errors de programari posar fi a control final necessari. Per tant, hi ha un límit a la suma de comprovació TCP com ha de ser segur, perquè ha de ser reimplementat per a qualsevol fi robusta a l'aplicació final que sigui segur.

Un tercer exemple (no de l'original en paper) és el camp d'EtherType Ethernet. Una trama Ethernet no intenta proporcionar serveis d'interpretació per als 16 bits de tipus en un paquet original d'Ethernet. Per afegir una interpretació especial a alguns d'aquests bits, es reduirà el nombre total d'EtherType, perjudicant l'escalabilitat dels protocols de nivell superior, és a dir, tots els protocols de nivell superior de pagar un preu per al benefici d'uns pocs. Els intents d'afegir la interpretació elaborada (per exemple, IEEE 802 SSAP / DSAP) han estat generalment ignorades per la majoria dels dissenys de la xarxa, que segueixen la d'extrem a extrem.

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]