Raúl Pérez

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRaúl Pérez
Biografia
Naixement19 desembre 1976 Modifica el valor a Wikidata (47 anys)
Madrid Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócomediant Modifica el valor a Wikidata

Lloc webraulperezweb.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: nm7487634 TMDB.org: 1413277
Twitter (X): raulperez_76 Modifica el valor a Wikidata

Raúl Pérez Ortega (Madrid, 19 de desembre de 1976), conegut com a Raúl Pérez, és un imitador, guionista i humorista espanyol.[1]

Biografia[modifica]

És enginyer tècnic de Telecomunicació en So i Imatge per la Universitat Politècnica de Madrid, en el que va treballar alguns anys.[2] No obstant això, va preferir abandonar la seva carrera per a dedicar-se a la comèdia.

Ha caracteritzat i imitat a diversos personatges reconeguts com Mariano Rajoy, Pablo Iglesias Turrión, Iker Jiménez, Rafael Nadal, Matías Prats Luque, Eduardo Gómez, Pedro Piqueras, David Bisbal, Josep Pedrerol, Eva González, Jorge Javier Vázquez, Antonio Lobato, Andrés Iniesta, Luis Piedrahíta, Juan de Los Chunguitos, Arturo Valls, Belén Esteban, Mario Vaquerizo, etc.

Va treballar amb diferents grups de teatre mentre que amb el grup G.E.T.A, va actuar en obres com La cantante calva i Arte, entre altres. Amb la companyia Blasplas va representar Medias naranjas.

Actualment col·labora en els programes de televisió Late motiv de «#0»,[3] Crackòvia de TV3 i la nova temporada d' Homo zapping de Neox. A la ràdio, va col·laborar en el programa matutí Anda ya de Los 40 i actualment a Carrusel deportivo de la Cadena SER.

Des de setembre de 2017 fins a març de 2018, va ser concursant del programa de televisió Tu cara me suena 6, quedant en el cinquè lloc.[4] En 2018 va estrenar a Comedy Central el programa El show de nuestro presidente, on interpreta Mariano Rajoy.

En 2018 va estrenar el programa d'humor esportiu Bakalá al canal #Vamos de Movistar+.[5]

Imitacions[modifica]

Referències[modifica]