Roxy (marca de roba)

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Roxy és una marca de roba de Quiksilver dedicada a l'elaboració de roba, accessoris i equips per surf dirigit al mercat femení (noies i dones).

És una marca molt venuda, sobretot en les zones de platja. Ja que el seu mercat se centra en la clase mitjana, i alta, que sol valer normalment al voltant dels 50€. També la marca Roxy es patrocina en jaquetes de neu: entre els 180 i 200 euros.

El logo reflecteix dos logos de Quiksilver units de front de manera horitzontal cap avall que formen un cor.

El 1990 les surferes van començar a tenir una firma de roba exclusiva per a elles: és el naixement de Roxy. Així aquest concepte de vida es va fer més popular encara, protagonitzant una infinitat de cartells publicitaris.

Sorgeix la moda surfera: dissenys atrevits, femenins, espontanis d'inspiració floral. Un concepte que es va dur tant al mar com a les muntanyes perquè al cap ia la fi, la seva filosofia es basa en l'art d'acariciar la natura.

La línia femenina de Quiksilver llança la primera fragància per a bussejar per les ones. Roxy Parfums, neix compromesa amb la natura utilitzant ingredients bio i de cultiu ecològic com l'exquisida nota floral de "ylang-ylang" de Madagascar. A més, conté extracte de perla per hidratar i nodrir la pell.

El nou perfum, sense pesticides ni productes nocius per al medi ambient, ha obtingut el segell Ecocert, insígnia de material 100% biològic. Així neix el perfum Roxy entre uns 55, 42 o 29 euros depenent de la mida.