Sacerdots de Skypiea

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Els sacerdots de Skypiea són una organització de One Piece.

En Satori

També conegut com "en Satori el del Bosc" (森のサトリ - Mori no Satori). És el més estrany de tots els sacerdots, a part del més dèbil, però bastant llest gràcies al gran desenvolupament del seu "mantra". La seva prova és la de les boles. Segons en Satori tens un 10% de probabilitats de sobreviure. La seva prova estava plena de boles de núvols que contenien sorpreses d'explosions, atacs de serps o simplement no tenia res. En Satori podria controlar les boles sense fer-les accionar i llençar-les contra els enemics; també moure's sobre algunes d'elles i utilitzava el Dial d'Impacte per atacar als enemics quan s'acostaven. És el gran dels tres germans bessons que de nom es diuen: Hottori i Kottori. Va ser vençut per en Sanji.

En Gedatsu

També conegut com "el Guardià del Cel" (空番長ゲダツ - Kūbanchō Gedatsu). Controla la prova del pantà, qui tenia un 50% de probabilitats de sobreviure, aquest sacerdot no és molt fort però si que és ràpid. El motiu és perquè portava el Dial Lacti a la planta dels peus. Té problemes de concentració, fent-li que deixa de veure perquè té els ulls al revés o perquè pensa en lloc de parlar. També porta el Dial Jet en un dels seus colzes i això fa que els seus cops de puny siguin deu cops més ràpids i, per tant, forts. Després de ser derrotat va protagonitzar una mini història a les portades dels capítols del manga en què en Gedatsu cau a la mar blava on acaba sent el propietari d'uns balnearis en l'illa dels balnearis "Ukkari" i que connecta subterràniament amb Alabasta. Va ser vençut per en Chopper.

En Shura

També conegut com "el Genet del Cel" (スカイライダー・シュラ - Sukairaidā Shura). Correspon aquest nom perquè en Shura sempre va muntat sobre un gran ocell de nom "Fuhza". És qui controla la prova dels fils on que tens un 30% de probabilitats de sobreviure. Aquesta prova és simplement per atrapar els enemics en uns fils com si fossin les teranyines d'una aranya i impedint-los sortir-ne, ja que els fils són indestructibles. Això fa que un cop atrapats sigui impossible esquivar els seus atacs. En Shura utilitza una llança en forma de javelina amb el Dial Flamífer que li permet convertir la llança normal en una de foc. També té aquest mateix dial col·locat a la boca del seu ocell Fuhza, que li permet atacar escopint flames per la boca. Va ser vençut per en Wiper.

L'Ohm

També conegut com "el Domador del Cel" (スカイブリーダー・オーム - Sukaiburīdā Ōmu). Controla la prova del ferro i és el sacerdot més poderós dels quatre. Segons explica l'Aum en la seva prova tens el 0% de probabilitats de sobreviure, gràcies al fet que ell és expert en utilitzar un sabre especial amb el Dial Ferrat dins seu que permet manipular la forma de la fulla de l'espasa i crear parets o atacs a llarga distància de ferro. És un domador d'animals i es comprova la seva eficàcia en la seva mascota Holy, un gos gegant que pot caminar sobre dues potes i amb les seves potes davanteres utilitza tècniques de boxa. En la seva prova si et quedes dins de la xarxa de ferro que crea no tindràs possibilitats de tornar-ne a sortir. Va ser vençut per en Zoro.