Segell de Carolina del Nord

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'escutSegell de Carolina del Nord

Modifica el valor a Wikidata
Detalls
TipusSegell Modifica el valor a Wikidata

El Gran Segell de l'Estat de Carolina del Nord va ser normalitzat en disseny per l'Assemblea General de Carolina del Nord el 1871.[1] La següent és una descripció de com havia de lluir el segell:[2]

« El Governador de l'Estat ha d'obtenir un Segell, que es denominarà el Gran Segell de l'Estat de Carolina del Nord, i serà de dos i un quart de polzades de diàmetre, i el seu disseny serà una representació de les figures de la Llibertat i l'Abundància, mirant cadascuna cap a l'altra disposades de la següent manera: La Llibertat, la primera figura, dempeus, amb la mà esquerra agafant un pal amb un barret frigi damunt, a la seva mà dreta un pergamí amb la paraula "Constitution" (Constitució) inscrit. Abundància, la segona figura, asseguda en el seu braç dret estarà mig estès cap a Llibertat, tres espigues de gra a la mà dreta, i en la seva esquerra, l'extrem petit de la seva banya, la boca del qual descansa als seus peus, i el contingut de la qual vessa-. El fons del segell haurà de contenir un dibuix de muntanyes anant d'esquerra a dreta cap al centre del segell. Una vista lateral del vaixell de tres pals ha d'aparèixer sobre l'oceà i en el cantó dret de l'Abundància. La data "20 de maig de 1775" haurà d'aparèixer dins del segell en la part superior i les paraules "Esse Quam Videri" (Ser en comptes de Semblar) han d'aparèixer a la part inferior al voltant del perímetre. Cap altra paraules, figures o altres adorns hauran d'aparèixer en el segell. »

La data 20 de maig de 1775, es refereix a la Declaració d'Independència de Mecklenburg, que es reputa com la primera declaració d'independència adoptada durant la Revolució Americana. El 1983, el senador estatal Julian R. Allsbrook va proposar una revisió a la junta per afegir al segell de la data 12 d'abril de 1776, la data de les Resolucions de Halifax; aquesta revisió va ser aprovada per la legislatura estatal. Aquestes dues dates també hi són en la bandera de Carolina del Nord.

Altres Segells del govern de Carolina del Nord[modifica]

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. [1]
  2. [2], inc. image