Stepmother's Sin

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Stepmother's Sin
義母
(Gibo)
Gènereeròtic
Game
Gibo: Stepmother's Sin
DesenvolupadorWill Japan
PublisherPeach Princess
GènereAventures, Hentai
PlataformaWindows
Released2004
OVA
DirectorMiyako Mizuno
GuionistaRokurota Makabe
ProduccióKei Miyake (ep 1)
Miake (ep 2)
MúsicaYoshi
EstudiDigital Works
Distribució5 d'octubre de 20015 d'octubre de 2001
Episodis2
Durada30 minuts per capítol

Stepmother's Sin (義母 , Gibo?) és una sèrie hentai de dos capítols basada en el videojoc del mateix nom.[1] Dirigida per Miyako Mizuno, fou produïda per Digital Works. Al Japo, fou distribuïda en format OVA l'11 de gener de 2002.

Argument[modifica]

En Yusuke Yagami és un jove estudiant que manté una relació sexual amb la seva cosina, la Shiina. Tot i això, en Yusuke no té bons sentiments envers les dones, ja que en el passat fou testimoni directe de la infidelitat de la seva mare. Abandonat per la seva mare, en Yusuke coneixerà la seva nova família. Però al llarg de la història, desenvoluparà una ira afectiva cada cop més violenta envers la seva mare adoptiva, Misako.

Assetjada sexualment de forma contínua, Yusuke la forçarà a satisfer les seves fantasies sexuals, vorejant el sadisme i la humiliació. Desconcertada, Misako es deixarà emportar per aquesta espiral de vici i desenvoluparà un creixent apetit sexual que Yusuke no podrà controlar.

Personatges[modifica]

Yusuke Yagami 
Seiyū: Masakazu Oonishi:El protagonista de la sèrie. Afectat greument pel divorci dels seus pares, no oblidarà ni perdonarà l'acte d'infidelitat de la seva mare. Menyspreant la seva nova família adoptiva, transmetrà el seu odi i ressentiment acumulat a la seva mare adoptiva, Misako Yagami, forçant-la a satisfer les seves fantasies sexuals, humiliant-la en moltes ocasions.
Misako Yagami 
Seiyū: Tomomi Tashiro. La mare adoptiva d'en Yusuke. Servicial i preocupada per crear un bon ambient a la família, especialment en la relació dels dos germanastres, en Yusuke i la Shiina. Patirà un continu assetjament sexual, essent forçada a satisfer les fantasies sexuals d'en Yusuke. Deixant-se emportar per aquesta espiral de vici i veient com s'ensorren les relacions familiars, desenvoluparà un irrefrenable apetit sexual.
Shiina 
Seiyū: Mie Yoshida. La filla de la Misako i germanastra de Yusuke. Alegre i afectuosa, està enamorada platònicament del seu germà gran. Al llarg de la historia descobrirà els autèntics sentiments de Yusuke.
Mio 
Seiyū: Keiko Sonoda:La cosina d'en Yusuke. Mantenen una relació sexual sense cap lligam afectiu. Veient la manca d'afecte matern de Yusuke, Mio li aconsellarà com redreçar la relació afectiva amb la seva mare adoptiva.

Referències[modifica]

  1. «Gibo: Stepmother's Sin for Windows (2004) - MobyGames» (en anglès). MobyGames, 1999. [Consulta: 15 gener 2012].

Enllaços externs[modifica]