Discussió:Francesc Xavier Lamuela García

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bon dia, Aquest article és prou incomplet. Em preguntava si tindria vostè inconvenient de que jo fes una edició. De fet, estic treballant en contacte amb el professor per completar la entrada. Ja em dirà.el comentari anterior sense signar és fet per Jmplanellstorres (disc.contr.)

@Jmplanellstorres: Els articles de la Viquipèdia no tenen amo, i qualsevol els pot editar per millorar-los. Pots veure a l'historial de la pàgina que hi han intervingut molts editors després del seu creador. Ara bé, compots llegir a Viquipèdia:Conflicte d'interessos aquest "qualsevol els pot editar" exclou els mateix subjecte i els que hi tinguin una gran proximitat, aleshores has estat en contacte amb el professor Lamuela per completar-ne l'entrada, el que no hauries de fer MAI és editar aquest article.
Si hi ha alguna mancança la pots comentar aquí a la pàgina de discussió.--Pere prlpz (disc.) 21:33, 21 març 2021 (CET)[respon]

No editar mai?[modifica]

PACE! Entenc que la persona que redacta l'entrada no pot ser la mateixa objecte de l'entrada, per un criteri evident d'objectivitat. Ara que em digues que per estar en contacte amb el professor em desautoritza a editar el text ho veig un poc ridícul. Deixa'm explicar que el contacte es refereix -exclusivament- a completar la bibliografia de l'obra que com tu mateix pots veure no està ajornada. Respecte a l'objectivat de la meva entrada tu mateix la podràs jutjar. No entenc tanta susceptibilitat, la meva indicació volia ser un servei. Ignorava que els articles no tinguessin amo. T'hagués lliurat el meu treball gratis et amore. Me interessava només completar aquest autor de la sociolingüística catalana. Com ja estic editant-ne unes altres. Ja em diràs, si t'interessa o no.

@Jmplanellstorres: Pots veure Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Si tens interès en ampliar una enciclopèdia gratia et amore, que és com portem vint anys fent-la, pots editar qualsevol article del que no tinguis relació amb el subjecte. De ben segur en tens força més de mig milió per triar.--Pere prlpz (disc.) 19:30, 22 març 2021 (CET)[respon]

Pot ser no m'he explicat bé. T'ho faré més senzill. No tinc relació estreta amb el professor, i després de llegir l'article dels CI que m'has recomanat, no he vist ni una sola possibilitat de que la meva redacció pugui crear un conflicte d'aquests. Però, estic segur que tu que no has llegit encara l'article -entra d'altres motius perquè encara no està acabat- ja saps que té CI. Estic esglaiat de la teva saviesa!

@Jmplanellstorres: A veure, tu has preguntat i jo gratia i amore he mirat d'ajudar. Si et serveix la resposta, bé, si no ja t'ho faràs. I evidentment jo no sé que sigui cert el que has dit abans i sí, podria ser que fos mentida i que per tant no entris en cap dels casos coberts a VP:CI. En qualsevol cas, repeteixo que la política aprovada i el consens mantingut de manera consistent a la Viquipèdia és que si és veritat que estàs treballant amb el professors Lamuela (cosa que has dit tu, no jo) no hauries d'editar cap article sobre el professor Lamuela.
Fes el que vulguis i ja veuràs què passa, o pregunta a algú altre que tingui més ganes de perdre el temps.--Pere prlpz (disc.) 22:32, 22 març 2021 (CET)[respon]