Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Resum per Vriullop

Hi ha unes limitacions en la mida de les pàgines

Yuanga (discussiócontribucions)

Bones! L'article Llista de minerals triga molt a carregar-se degut a què pesa molt el seu contingut. Quina solució creieu que pot ser la millor? Dividir-la en articles per lletra?

KRLS (discussiócontribucions)

Segons Viquipèdia:Enllaços externs#Nota_prèvia no s'hauria d'afegir enllaços internsexterns en el cos de l'article. Crec que s'hi es lleven i es posa una referència global acompanyat d'un text com "el llistat s'ha extret de les següents 3 bases de dades" s'alleugeria molt el pes de l'article.

QuimGil (discussiócontribucions)

Jo treuria les imatges, i potser això ja resol el problema de la càrrega de la pàgina. És una llista, i la seva funció principal ha de ser la localització eficient d'articles de minerals.

Els enllaços directes encara serien útils com a referències. Sense ells, els lectors han de buscar manualment allà on no hi hagi article propi.

Vriullop (discussiócontribucions)

La pàgina té actualment 721.399 octets. Viquipèdia:Mida dels articles recomana que no en tingui més de 100.000, a partir d'aquí qualsevol pot tenir problemes per carregar-la segons la connexió que usi. La solució és fer una llista més esquemàtica i comprensible, sense enllaços a bases de dades ni imatges, com en:List of minerals, de:Liste der Minerale o fr:Liste de minéraux, més una llista completa separada per lletres, com en:List of minerals (complete) o la mateixa versió francesa.

Yuanga (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels vostres comentaris!

Aquesta petició d'ajuda ja ha estat atesa.
YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Crec que la millor opció és crear una pàgina per lletra amb una pàgina inicial que es tituli "Llista de minerals" i des d'on es pugui enllaçar a la resta de pàgines.

Yuanga (discussiócontribucions)

Una altra qüestió: estem dividint l'article llista de minerals en articles més petits per lletres. Un cop acabat, què fem amb l'article original, l'esborrem?

Leptictidium (discussiócontribucions)

Yuanga, te l'he aprimat de 713.894 octets a 434.256 fent alguns retocs, però conservant el mateix contingut.

Yuanga (discussiócontribucions)

Sí, ho he vist, moltes gràcies! Un parell de cosetes:

  1. He pensat en reanomenar la plantilla HoB per HBM, que és com es coneix habitualment, si et sembla bé,
  2. Voldria aprofitar les plantilles per als cossos dels articles, i que en lloc d'afegir un enllaç extern pugui afegir una referència. Veus millor que la editi amb un #if o en faig una de nova?
Leptictidium (discussiócontribucions)

Em sembla molt bé que la reanomenis. Pots fer-hi tots els canvis que vulguis.