Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Millars (discussiócontribucions)

Hola! Volia anunciar que aquest setembre es torna a celebrar el concurs fotogràfic Wiki Loves Monuments. Anem ja per la seua sisena edició, la cinquena per als territoris de parla catalana. El concurs té com a objectiu recopilar material fotogràfic lliure del patrimoni monumental. Wikimedia Espanya organitza el concurs a Espanya, i aquest any volem donar-li més importància a les fotografies de llocs que encara no en tenen. Us animem a participar i a unir-vos a l'equip de voluntaris. També podeu ajudar fent llistes que falten d'altres zones, categoritzant imatges, promocionant el concurs, escrivint articles, etc. Podeu escriure ací mateix o a algun dels voluntaris dels grups organitzadors que es troben llistats ací. També us animem a anar fent fotos per a setembre o a buscar en el vostre disc dur aquelles que encara no haveu carregat. Wikimedia Espanya ha sol·licitat un grant per al concurs i podeu avaluar-lo i, si us sembla correcte, donar-li suport. Gràcies.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Bones. El banner del sitenotice redirigeix cap a una pàgina en castellà. Prego s'arregli la redirecció, es crei una pàgina en català o es desconnecti el banner fins que no estigui creada una pàgina del concurs en català.

Arnaugir (discussiócontribucions)

totalment d'acord, i més quan apunta a una web .es i, a sobre, en castellà per defecte... per cert, qui ha decidit activar el bàner?