Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Carles, aquest agost vas esborrar l'entrada Hey, Mr Landlord!, referida a un àlbum de "la Locomotora Negra". Vaig crear-la en el marc d'una Viquimaratò de Música, on un dels objectius era iniciar articles sobre discs representatius d'allò que es podria anomenar el “Jazz català”. Resulta una mica frustrant no haver rebut un avís abans de l'esborrament per tal de tenir l'oportunitat d'esmenar, ampliar, fusionar, etc. l'article (val a dir que tampoc conec gaire com va el protocol). Altres Wikipedias, però, tenen bastantes pàgines dedicades a discografies i seleccions (llistes) de discs. Imagino que alguna cosa com “Categoria:Discs del jazz català” no s'acaba de veure, no? Saluditos :)

KRLS (discussiócontribucions)

Hola! No s'ha perdut la informació que vas crear sinó que es va integrar (fusionar) a l'àlbum La Locomotora Negre. Un usuari va proposar la fusió (perquè l'article era d'una línia) i jo vaig executar aquesta proposta. La Viquipèdia admet articles de cançons si aquests tenen suficientment contingut, sinó sovint s'opta per integrar-los a un article de l'àlbum. Si estàs disposat a ampliar l'article, et puc restaurar l'article. Personalment, sóc molt fan d'articles sobre cançons.

Alzinous (discussiócontribucions)

Segur que devia ser una entrada massa curta i que la fussió era totalment procedent. En tot cas, "Hey, Mr Landlord!" és un disc de jazz, en molts aspectes, històric; no és només una cançó. A la viquimarató de música és va parlar d'entrar-hi els 100 discs més representatius del jazz a Catalunya. M'agradaria posar-m'hi si tingués una mica de temps... També és cert que algú m'ha comentat que hi ha l'àcord de no crear entrades sobre cançons i discs... (?). Bé... Gràcies per la teva amabilitat i també per la bona feina que feu els administradors. Salut :)

KRLS (discussiócontribucions)

Bufa, 100 discs. El problema que trobem sovint en aquests camps són les referències. Costa molt trobar bibliografia, però és totalment vàlid crear els articles. (potser primer començar pels discs i després per les cançons). Potser pots provar sort per la revista Jazz del grup Enderrock.