Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Ignasipuig (discussiócontribucions)

Bon dia,

estic preparant un article sobre una persona centenària però gran part de la informació l'he obtinguda per declaracions orals seves. En quin estat de referenciació queda això? Què puc fer?

Moltes gràcies,

Paucabot (discussiócontribucions)

Hauries de llegir Viquipèdia:Fonts fiables, on es diu que les referències han de ser a fonts fiables, de tercers, i publicades. Aquesta font que dius tu no compliria cap de les tres condicions.

Bestiasonica (discussiócontribucions)

D'acord amb el que diu Paucabot. Com a suggeriment addicional penso que hauries de contactar amb un editor (una revista, un diari, una tele, una ràdio...) que publiqui aquesta informació. També hi ha molts llocs webs que permeten autopublicar un treball (wordpress o algun altre lloc web). Pel que fa a la informació ja disponible en fonts publicades sota la supervisió d'un consell editorial cap problema a ser citades per a redactar un article de la Viquipèdia.

Entenc l'esforç que et deu haver suposat obtenir aquestes informacions i que possiblement són dades valuoses en un cert aspecte. Tanmateix no hauria de correspondre a nosaltres valorar si aquestes informacions són d'interès editorial.

Resposta a «Fonts orals»