Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

nova extensió de mapes

7
Resum per Amadalvarez

S'han iniciat les proves a Plantilla:Infotaula edifici.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Bones, no hi entenc gaire del tema però per les llistes de Wikimedia parlen de l'extensió Kartographer i de lo maca que és, per si algú li vol donar un cop d'ull : https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Kartographer i https://www.mediawiki.org/wiki/Help:Kartographer

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hem sembla ultraútil per als canvis que estic desplegant de la plantilla:Infotaula edifici.

Actualment s'ha de determinar el "nom del mapa" a presentar a partir dels noms geogràfics. Amb aquesta funcionalitat, es calcularia a partir de la coordenada i, per tant, no caldria tenir continguts pre-generats.

Ho he provat "a sac" i no funciona a la VP. Algun voluntari del món tecnològic per fer allò que calgui fer per tenir-ho ?. Merci,

Vriullop (discussiócontribucions)

Només està instal·lat a Wikivoyage, Mediawiki i Test. Si voleu veure com quedaria el mapa de la infotaula de Església Prioral de Sant Pere de Reus copieu i enganxeu en previsualització a mw:Project:Sandbox:

<mapframe width=235 height=235 zoom=14 longitude=1.109651 latitude=41.154215> {

 "type": "Feature",
 "geometry": { "type":"Point", "coordinates":[1.109651, 41.154215] }

} </mapframe>
Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Vriullop: Vols dir que encara és molt beta i cal esperar ?. Remenant aquesta tarda he descobert això. Cal interpretar que és una funcionalitat més primitiva (i que serà superada) que Kartographer ??

Vriullop (discussiócontribucions)

Jo diria que el Kartographer és un subproducte de les necessitats de mapes complexos de Wikivoyage amb la intenció d'un ús wiki més senzill, fins i tot amb l'editor visual. El desenvolupador ho va anunciar fa uns mesos amb la intenció d'usar-lo en infotaules, però també hi ha un possible problema de càrrega de servidors. Si hi ha interès es pot demanar la instal·lació a Phabricator com a conillets d'Índies per una Viquipèdia. Es pot parlar abans amb el Yuri o bé llançar-s'hi a veure què.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si hi ha quorum, podem provar. En tot cas, amb les funcionalitats dels mapes incrustats que ja no són beta i consten com "estables", ja faríem un salt espectacular. Així per sobre, m'ha semblat que són 3 o 4 plantilles (mapframe, PoiMap2, layers i algun mòdul (layer). No sé si faltarà alguna cosa més d'aquell submón que no sé veure.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

S'ha creat el mòdul:Map amb les funcions bàsiques. S'estan fent proves a {{infotaula edifici}}. Vegeu la discussió per més detalls sobre l'evolució.

Tanco aquest fil.