Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Anònim exregistrat que no està d'acord amb una acció meva i que demana ajuda.

188.79.235.131 (discussiócontribucions)

Què, tampoc estàs d'acord en [https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Bulgaria&type=revision&diff=16706505&oldid=16705649 aquesta edició]? Aquesta redirecció no té cap mena de sentit, perque "Bulgaria" no és correcte en català. A la Viquipèdia no hi tenim totes les paraules mal escrites redirigint a les paraules correctes, sinó que hi corregim el text i arreglem els enllaços. I això ja ho vaig fer jo ahir. "Bulgaria" no és correcte, i per tant no té cabuda en el nostre idioma. Desfaig. // I no signo perque encara no m'has explicat com.

Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que tornes a ser tu. Potser estaria bé que te registrassis. La política de la casa és redirigir les paraules properes o sense accents. Si les esborram, tard o d'hora, qualcú les torna a crear pensant-se que la informació no hi és.

188.79.235.131 (discussiócontribucions)

Sí, torno a ser jo.

No, no em registraré. Gràcies per l'acollida d'ahir. Però segueixes sense respondre les preguntes i comentaris que t'he fet.

I això que comentes no és cert: no hi tenim totes les paraules properes i/o sense accents, així que no intentis enredar-me que no em mamo el dit i porto molts anys editant aquí. El que fem és NO tenir-hi paraules mal escrites, i per això les peticions als bots que corregeixen errors, les campanyes de correcció de redireccions equivocades, les campanyes de redirecció en sí mateixes, etc. Primera notícia, que hi tinguem redireccions mal escrites en català, quan sempre s'ha treballat per a solventar aquests errors i esborrar les redireccions amb noms erronis (que és el que he estat fent jo, precisament), perque sempre ens ha interessat més (corregeix-me si s'ha canviat la política al respecte, eh?) que quedés l'enllaç en roig quan la paraula està mal escrita per a que es pogués corregir després fàcilment i no s'assumís com a una variant vàlida de l'article en qüestió. Que això és una enciclopèdia, home, i que tenim llibre d'estil, de redacció, normes d'admissibilitat, etc. No em facis combregar amb rodes de carro, que amb mi no cola.

A tu el que et molesta en el fons és que jo no em creï un usuari i que editi anònimament demanant canvis com aquest, que així tu pots fer de buròcrata, que t'agrada molt imposar el teu criteri.

Segueix per aquest camí, que és el que sempre fas, Paucabot.

(Anònim que no sap on és el botó amb la icona de la signatura en aquesta versió de pàgina de discussió)

Paucabot (discussiócontribucions)

Pega una ullada a Ajuda:Redirecció#Propòsit d'una redirecció (que tingui errors ortogràfics comuns) i Categoria:Redireccions de noms incorrectes. En tot cas, i si no estàs d'acord amb aquesta interpretació de les polítiques, pots proposar l'esborrat de la redirecció a VP:EP/P. El que és segur és que no compleix VP:CSR ja que almanco està clar que és controvertit.

Mira de mantenir el to si vols que et contesti. No tenc perquè aguantar segons què.

PS. En aquesta pàgina de discussió no se signa perquè ja apareix el teu nom (en el teu cas, la IP) en cada intervenció que fas.

188.79.235.131 (discussiócontribucions)

Gràcies per les respostes.

Segons el que diu aquí https://ca.wikipedia.org/wiki/Ajuda:Redirecci%C3%B3#Prop.C3.B2sit_d.27una_redirecci.C3.B3 el punt "tingui errors ortogràfics comuns", crec fermament que els casos que he proposat per a esborrar no compleixen aquest punt, i per això els vaig proposar per a esborrar-los. Vaig mantenir "Ucraina", "Baghdad", i altres així, però ni "Rusia", ni "Bulgaria", ni "Estonia", ni "IRLANDA" em semblen errors comuns en absolut.

La feina de corregir l'error i redirigir correctament ja la vaig fer. Ara només enllacen a pàgines d'usuari, motiu pel qual no calen.

A la primera redirecció que vaig demanar d'esborrar no recordo quina plantilla vaig utilitzar. En Beusson, crec que va ser, va ser qui la va canviar a destrucció, i llavors va ser esborrada. Per això col·loco aquesta plantilla directament. Si creus que n'hi ha una altra de més apropiada, doncs també estaria bé saber-ho.

Merci.

Paucabot (discussiócontribucions)
188.79.235.131 (discussiócontribucions)

Fet!