Tema de Usuari Discussió:Paucabot

  Afont2 (discussiócontribucions)

  He fet una ullada a la pàgina i no crec que tingui cap conflicte d’interessos amb la biografiada, malgrat la coincidència en el cognom. No som parents ni crec que l’article tingui cap biaix ni a favor, ni en contra. De fet, el meu article és una traducció de l’entrada a la Wikipedia en castellà amb alguns afegitons extrets de la pàgina de la biografiada a Linkedin. Em va motivar a redactar-lo el fet que tractant-se d’una muntadora catalana de llarg recorregut, amb premis i nominacions, no aparegués en l’edició catalana de Viquipèdia.

  Paucabot (discussiócontribucions)

  Bé, t'hauré de creure en això del CI.

  Respecte de l'article, unes quantes coses:

  • No podem usar fonts pròpies per referenciar els articles. Només es pot fer miolt puntualment per a dades no controvertides i s'hauria d'indicar a les referències. Més informació a Viquipèdia:Fonts fiables.
  • Hi ha diverses peticions de citació que he posat jo mateix. Hauries d'indicar on es poden verificar aquestes informacions. Més informació a VP:CF
  • L'article, a hores d'ara, s'assembla més al seu currículum que a un article enciclopèdic d'aquesta persona. S'haurien de deixar només les coses més rellevants i, sobretot, que es puguin referenciar en fonts externes. Més informació a VP:FF.
  • Una darrera cosa: estaria bé trobar fonts externes i fiables que haguessin parlat d'aquesta professional de manera significativa. No basta només una menció trivial, hauria de ser qualque cosa més. Això és el que ens permetrà decidir si ha de tenir article propi. Més informació a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.

  Si no veus clara qualque cosa, demana el que faci falta.

  Afont2 (discussiócontribucions)

  Hi ha coses que les sé perquè són vox populi, com ara que va estar casada amb Vicente Aranda i que li va muntar totes les seves pel·lícules des de l’any 1982, però no sé on podria trobar una font de referència fiable més enllà del Registre civil.

  Paucabot (discussiócontribucions)

  Que va estar casada amb Vicente Aranda segur que ho podrem referenciar i no perquè sigui vox populi, sinó perquè alguna font fiable ho haurà dit.

  Paucabot (discussiócontribucions)