Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Resum per Amadalvarez

explicació de com fer fusions a Wikidata

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Algú que ho sàpiga fer, pot unificar els enllaços entre viquipèdies? L'article català "doctor honoris causa" enllaça amb una (petita) sèrie de viquipèdies. El castellà, enllaça amb una altra sèrie (més llarga). Sembla obvi que tots haurien d'anar junts. Gràcies

Castellbo (discussiócontribucions)

A la mateixa wikidata hi ha una opció molt senzilla per fusionar, des de qualsevol de les dues indicar el nombre de l'altre fitxer a unificar.

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Val, serà senzill però no ho trobo. Si em dius on he d'anar i què he de clicar ...

Castellbo (discussiócontribucions)

Si, entra a l'element de wikidata des de la página en català, pots arribar clicant a l'element sota el títol de la pàgina ,si ho tens activat, o des del menu de l'esquerra "element a wikidata". Una vegada estiguis a la pantalla de wikidata has de seleccionar a la segona fila de menus "Merge with" i afegir l'element amb que vols fusionar-ho, si no estic equivocat seria el num Q209896. Una vegada confirmat es fa la fusió de forma automàtica.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ReginaManresa és una mica complicat perquè hi ha un conflicte en la fusió. En 3 llengües tenen articles assignats a cadascun dels dos elements i no es pot fusionar. Arreglat !.

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Doncs gràcies a tothom! Ja està arreglat, però així l'explicació em servirà per arreglar-ho jo la propera vegada que m'hi trobi.