Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Modificació article

15
Resum per Paucabot

VP:CI x 2

Escuraxemeneies (discussiócontribucions)

Bon vespre! Has modificat (per no dir esborrat) molta informació de l'article de la Colla Castellera Jove de Barcelona sense cap mena de raó. I això? Espero la teva resposta.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Per cert, que si ets de la colla, no ets la persona més indicada per escriure aquest article: VP:CI.

Escuraxemeneies (discussiócontribucions)

No l'he escrit jo ni molt menys, només l'actualitzava. Hi havia informació que no constava enlloc, però d'altra, com en la taula de castells assolits, que has tret castells de sis que constaven al web (ara en reformes).

Paucabot (discussiócontribucions)

Bé. La cosa és que tu no hauries d'escriure (o modificar o actualitzar) l'article de la teva colla.

Si hi ha informacions que he eliminat i que estaven referenciades, les pots recuperar. Això sí, la petició de referències era des de l'abril i ningú no hi havia fet res.

Les fonts que has de fer servir per verificar l'article han de ser fonts fiables externes a l'entitat. Les fonts pròpies com la web de l'entitat s'haurien d'usar en circumstàncies molt puntuals.

Escuraxemeneies (discussiócontribucions)

Si no ho fes jo o d'altres no tindríem ni article. Si et penses que hi ha un interès partidista o no sé quina cabòria, vas errat. Només s'intenta visualitzar o donar a conèixer una entitat. I com et dic, tot i que demanessis referències, només calia mirar al nostre web. I és ben curiós, perquè m'he estat mirant articles d'altres colles o entitats de cultura popular amb moltes menys referències i ni tan sols hi ha la petició aquesta. Ben curiós, no trobes?

Paucabot (discussiócontribucions)

Si vols, pots usar la plantilla {{CN}} per demanar referències als articles on n'hi manquin.

Intentar visualitzar o donar a conèixer una entitat és un cas clar de conflicte d'interessos. Aquí no intentam visualitzar res. Aquí feim una enciclopèdia.

Escuraxemeneies (discussiócontribucions)

Es que sincerament només en els articles més elaborats he vist referències a cada frase o cada paràgraf, a la resta un cada tant. I trobo que s'està demanant a un article bàsic/simple el mateix que per a un què pretén ser elaborat.

Dit això, salut!

Paucabot (discussiócontribucions)

I el conflicte d'interessos, ya tal, no?

Escuraxemeneies (discussiócontribucions)

T'estàs fent una pel·lícula... A més, em fa certa angúnia veure aquesta mena d'autoritat que desprens.

Fins aquí tot. Adéu-siau.

Paucabot (discussiócontribucions)

Adéu.

GatdeGirona (discussiócontribucions)

Bona nit.

He llegit el CI, i també hi he llegit " Si escriviu en un article o àrea en el que estigui involucrat personalment, assegure-vos d'escriure en un to neutral, citeu les fonts fiables publicades per terceres parts i aneu amb compte amb biaixos involuntaris".

Justament, és per aquesta raó que poso les citacions...

La meva intenció, és fer un article amb la majoria (tots si es pot) dels guardonats (ja vaig fer l'enllaç) del Premi Catalunya del Nord (article que vaig ser el primer a omplir, i el Premi en català més important a la Catalunya Nord), per tal de donar una mica de visibilitat a la producció en català de la Catalunya Nord, que tampoc no es resumeix a un o dos cracs coneguts al "Sud'... (l'Alà Baylac, ja tenia el seu article i era l'únic de tots els premiats...).

Llavors, gràcies per ajudar a redactar els meus articles...

Però si tu ets el col·laborador amb més article, pensa que sóc el que menys ha redactat, aleshores abans de posar avisos i coses que ni entenc, podries fer mostra d'una mica de "pedagogia" amb els nous vinguts...

Salut

Paucabot (discussiócontribucions)

A veure si et puc fer una mica de pedagogia. De la mateixa pàgina, VP:CI, has llegit coses com Editar amb CI està fermament desaconsellat?

PS. Si llegeixes una mica més amunt, veuràs que això que dius de donar visibilitat és indicatiu d'un conflicte d'interessos.

GatdeGirona (discussiócontribucions)

Primer de tot, bona tarda.

Doncs company, si uns articles dels quals sóc "autor" ("Premi Catalunya Nord", "Marc Delclòs" i "Károly Morvay") no correspon als criteris de la Viquipèdia, em sap greu, i com a administrador, ja pots iniciar la supressió d'aqueixos articles a petició d'autor.

Salutacions.

Paucabot (discussiócontribucions)