Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Millars (discussiócontribucions)

Hola Vicenç. Fa temps que no coincidim i espere que vaja tot bé. Estic posant infotaules a articles i coordenades a Wikidata però em pregunte si a més a més cal que pose les coordenades també ací a banda del fet que a l'infotaula les agafe de Wikidata. No se si m'he explicat en la consulta. Gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Diferents casos:

  • La infotaula treu les coordenades de Wikidata: no cal repetir-les en local.
  • La infotaula no les treu de Wikidata: s'hi està treballant. Tu mateix, o les poses per tancar el tema o ho deixes pendent que ja sortiran quan s'actualitzi la infotaula.
  • No té infotaula però té la plantilla "cal coor" o similar de la mateixa família: no treguis la plantilla. A pesar del nom equívoc, aquesta plantilla abans de res comprova Wikidata. Ja s'arreglarà quan s'hi posi una infotaula de les avançades. Per assegurar-te que la pàgina desapareix de la categoria de manteniment, desa una edició nul·la.
  • No té infotaula ni res: doncs caldrà posar les coordenades en local.
Millars (discussiócontribucions)

En el casos que he fet alguna cosa la infotaula mostrava les coordenades. El que passa és que no apareix en la par del "title" i tan sols dins de la fitxa. Gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

No apareix provisionalment mentre s'està migrant la taula per evitar duplicitats. En acabat es recuperarà el format amb title.

Millars (discussiócontribucions)

Perfecte. Moltes gràcies. Aleshores continue.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Millars Tal com diu el Vicenç, hem desactivat l'opció title per evitar que apareguessin duplicats entre el que recuperava la infotaula des de WD i les que hi havia en una coord dins l'article en algun altre punt que no fos la infotaula i, per tant no controlat per aquesta. El @Joutbis ja té afinat el bot i suposo que ho engegarà després de la VP:QQ16, perquè aquests dies li anirem passant cosetes relacionades amb el manteniment.

De la llista de situacions que t'explica el Vicenç, estic d'acord en totes, si bé a la darrera ("No té infotaula ni res: doncs caldrà posar les coordenades en local."), jo diria "posa les coordenades a WD i posa un cal coor a l'article", d'aquesta forma ja tindrem les coordenades on més útils són i l'article el tindrem controlat de cara a futur mitjançant la plantilla.

Salut !

Resposta a «Coordenades als articles»