Tema de Usuari Discussió:Davidpar

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Com que estic amb la cama enguixada, aquest mes he tingut més temps per pencar i he fet un nou article que era els "Cercles de l'Infern" que he vist que no estava en català. Però no em recordava que fa uns mesos n'havia fullejat un que es deia "Infern" que ja estava fet encara que no és exactament igual. Ara em diuen de Viquipèdia que els volen fussionar els dos. Com que estic encara per acabar-lo dubtava de si fer-ho, però penso que possiblement és millor, acabar els links i els dibuixos. Suposo que de la fussió se n'encarregarà algú expert. dona'm la teva opinió, si et sembla. Gràcies. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Hi ha diversos motius per fusionar dos articles, normalment perquè són temes estretament relacionats. Qui ha proposat la fusió és l'usuari Medol. Potser podria argumentar la proposta de fusió i ho podeu parlar. Salut!

Davidpar (discussiócontribucions)

Acabo de veure que m'has deixat un altre comentari sobre l'article dels "Cercles de l'Infern" dient que ja l'has acabat. Com et deia, millor parlar-ho amb l'usuari Medol.

Medol (discussiócontribucions)

Vaig proposar la fusió perquè considero que els dos articles parlen del mateix, i penso que no té sentit dedicar dos articles al mateix. Si t'avens a fusionar-ho el millor és que la fusió la facis tu mateix, @Dante8919, que segur que coneixes millor aquesta obra. Pots començar la fusió copiant el contingut a l'article de destí, en un nou apartat, i convertint l'article "Cercles de l'infern" en una redirecció a l'altre. També convindria referenciar l'article. Qualsevol dubte, parlem-ne.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola Medol:

Aqui Dante8919, he intentat la fusió dels dos articles i està en la meva pàgina de proves. No l'acabo de completar, perquè si ho faig, desprès he de repetir els links, perquè no se'm guarden al passar a la plana definitiva.

He intentat fer una síntesi. Principalment de l'autor anterior, he conservat i ajustat el quadre esquema de l'Infern, que em va semblar una gran troballa des del començament. La resta tret de la introducció, és el meu article.

Dubte, en el quadre hi ha un espai central en el que consten els personatges de cada espai, i jo al final de la exposició escrita de cada espai apunto quins personatges es troben en aquell espai, es possible que els de la exposició escrita es poguessin suprimir, però no sé si així quedaria deslligat. Pensa-ho tu.

No sé si al anterior autor li caurà malament que li hagi trepitjat els seu treball. Ja em diràs alguna cosa.

Fins aviat.

Dante8919

Medol (discussiócontribucions)

Bon dia! Si és per millorar, a tothom li semblarà bé. Tira pel dret, aprofitant el valuós que hi hagi a l'article original, però si no té referències i tens una versió millor, sense problema. Pensa en afegir referències. Endavant Dante8919, que quedarà molt bé!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Problema: ara no sé quins passos tècnics he de fer, posar-ho al article "cercles de l'infern" o a l'article "infern", i que en faig amb l'altre?

Dante8919

Medol (discussiócontribucions)

Simplement, copiar les coses d'un article a l'altre, i l'article que deixes buit, posar-hi una redirecció cap a l'article que inclou la fusió. Entenc que tot hauria d'anar a l'article Infern (La Divina Comèdia). Si vols més informació, llegeix l'apartat "Procediment de fusió" dins Viquipèdia:Fusió. Però no té massa complicació.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola Medol:

ja he fet la fusió dels dos articles. M'agadaria que li fessis un cop d'ull. He posat un redirect a l'altre article buit, però no sé si correcte. Ha quedat un article molt extens, després vaig pensar que podria haver fet 2 articles, el de text a l'infern i el quadre esquemàtic al de cercles de l'infern i així podria ser una mica més curt.

Mira t'ho si et plau i em dius alguna cosa, moltes gràcies

Dante8919

Medol (discussiócontribucions)

El que convindria és incloure-hi referències per conèixer d'on s'ha tret la informació de cada apartat. Pel que fa al quadre,ara és molt més gros que abans, m'agradava més sintètic, però suposo que és qüestió de gustos. Bona feina!

Resposta a «Fussió de 2 articles»