Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Infotaula de geografia

8
Resum per Paucabot

Walden69 té problemes amb aquesta infotaula

Walden69 (discussiócontribucions)

ja estic utilitzant la maleïda infotaula de geografia política per fer els municipis i governacions de Palestina. Sembla que moltes de les dades no estan a wikidata i encara no he descobert com quins set sous m'ho he de fer per posar les subdivisions, perquè el els paràmetres | admin1 = i | admin_tipus1 = no m'apareixen com haurien d'aparèixer. Jo no sé que coi heu fet però no entenc res. Si algun dia us digneu passar les dates a la wikidata us agraïria que no esborréssiu els noms en àrab dels municipis i governacions (com heu fet en molts dels municipis i comunes marroquines).~~~~

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Walden69 Veig que se t'han travessat els canvis. Diga'm un exemple d'aquests que dius que no està la info a WD i t'explico com fer per a que no tinguis tos aquests mals de cap.

Walden69 (discussiócontribucions)

Per exemple, la governació de Gaza i els municipis que estic creant ara.

Walden69 (discussiócontribucions)

I la desaparició dels topònims en berber, i sovint també en àrab, en els municipis marroquins no és un invent meu, és un fet. Mireu l'abans i el després.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Walden69 Pots donar-me un article "concret" dels que t'han fet malbé. Aquests que dius "mira l'abans i el després" no sé quins són si no m'ho dius tu. Així podré mirar que ha passat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Walden69 Ningú ha dit que t'inventis res.

Intento objectivar "què passa" per determinar "com actuar".

Els retrets no ajuden. Quan pugui mirar el que ha passat, ja veurem com i perquè.

Walden69 (discussiócontribucions)

Quan als municipis palestins, al final he aconseguit posar la subdivisió a base de fer proves. Plantar aquesta infotaula sense més està bé si totes les dades de l'infotaula ja estan al wikidata, però hi ha casos en els que no, com en el cas dels palestins, ja que llevat el mapa la majoria de dades les he de posar jo. I el retret es deu al fet que vaig fer vora 500 municipis i comunes marroquines, i a tots hi vaig posar els topònims en berber (alguns no en tenien) i àrab. Si això desapareix hauré treballat per no res.

Amadalvarez (discussiócontribucions)