Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Nova notificació quan una pàgina es connecta a Wikidata

1
Resum per Paucabot

Anunci

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola a tothom,

L'equip de desenvolupament de Wikidata és a punt de llançar una nova funcionalitat en totes les Viquipèdies. Es tracta d'un nou tipus de notificació (mitjançant el sistema de notificacions Echo que apareix a l'extrem superior dret en connectar-se) que informarà el creador d'una pàgina quan aquesta es connecti a un element Wikidata.

Ja sabreu que Wikidata proporciona un sistema centralitzat per a tots els enllaços interwiki. Quan es crea una pàgina, aquesta s'hauria de connectar a l'element corresponent de WIkidata, modificant-lo. Amb aquesta notificació s'informarà els editors que hagin creat una pàgina quan un altre editor la connecti amb Wikidata.


Aquesta funcionalitat es posarà en marxa el 30 de maig en totes les Viquipèdies, excepte l'anglesa, la francesa i l'alemanya. Estarà desactivada per defecte per als editors existents i activada per defecte per als nous editors.

És un primer pas de posta en marxa. En els propers mesos s'estendrà a les altres Viquipèdies i a altres projectes Wikimedia.

Si teniu alguna pregunta o suggeriment, sisplau feu-me un "ping". També podeu deixar un comentari en el Phabricator.

Cal donar les gràcies a Matěj Suchánek que és qui ha desenvolupat aquesta funcionalitat.

Gràcies! Lea Lacroix (WMDE) (talk)