Tema de Usuari Discussió:Manlleus

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola Manlleus, com anem? T'escric per informar-te que hem començat repte #20000dones. Volem arribar a tenir 20k biografies de dones abans de finalitzar l'any. Viquiprojecte:Viquidones/20000 dones

Mira les llistes, n'hi ha de temàtiques amb esportistes. Tu has fet molt bona feina darrerament en aquest tema. Ens donaràs un cop de mà? Et necessitem! ;)

Manlleus (discussiócontribucions)

@Kippelboy Estic actualitzant/polint alguns articles relacionats amb astro/aeronàutica que tenia fa uns anys casi deixats, i llavors intentaré fer en els pròxims dies més bios d'esportistes femenines de cada país altre cop (tot i que també he anat fent de masculins igualment però en menor mesura), el que faig és fer una consulta amb les dades de wikidata per saber quins articles falten a cawiki, com en les bios olímpiques, força útil, la veritat. Però el que no faré és anar posant a les xarxes socials les entrades que faig, em sembla redundant i pèrdua de temps no ser que es vulgui destacar alguna cosa, però alternativament seria interessant que en el resum d'edició se li pugui afegir algun tipus de codi que llavors un bot ho reculli o reconegui que és una bio del projecte i ho citi al twitter o altres. Sobre tenir 20K de bios femenines abans de fi d'any (queden menys de 2K) doncs em sembla bastant plausible si es van fent com fins ara, tot i que veig que una "producció" constant meva d'articles serà bastant necessària com dius, veuré com ho planifico, és dir compta amb mi perfectament.

Canviant de tema, aprofitant que el projecte de 1000 articles vitals (nivell 3) ha estat tot un èxit i la feina ha baixat ja que només cal anar millorant els articles que ja estan per sobre dels 30K però que encara no s'han ampliat extensament com els de més octets, he estat mirant què fer en el pas de gegant següent i a meta han anat polint el projecte dels 10K (nivell 4), mirant els numeros, ens queden 690 articles per crear, 5.205 tenen menys de 8K, 1.573 estan entre 8K-16K i 2.541 estan per sobre dels 16K. Com a objectiu addicional seria interessant almenys crear aquests casi 700 articles. Jo veig que aquesta primera fita gairebé la podríem aconseguir aquest any o principis de l'altre i durant el 2018 ampliar-los tots per sobre dels 16K sempre i quan tinguem part de l'empenta dels usuaris del projecte anterior, que m'imagino que també voldrien col·laborar-hi. Crec que per començar hauríem de fer una mica de "dissabte" i actualitzar segons meta o enwiki: Viquipèdia:Articles vitals/Nivells/4 i crear una pagina de viquiprojecte com el de nivell 3 Viquiprojecte:Els 1.000 amb suport de bots, afegiment d'usuaris, control d'articles i llistes relacionades.

Què et sembla?

Resposta a «20000 dones»