Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Serreou (discussiócontribucions)

Ostres KRLS? De debó? Ok, volia fer diversos artícles sobre esgrima antiga i armes blanques, no se si hi ha cap normativa, si és un tema sensible, etc... Segón, tema faltes: procuro fer-ne poques, però no sé si disposeu d'algun sistema de correcció vostre (o simplement un filtre) per abans de editar

Moltes gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Us parla el president de la General... que no! Sóc un usuari normal que usa aquest nick des de fa més de 10 anys. :P No hi ha cap criteri específic sobre l'esgrima més enllà del criteri general: "La Viquipèdia només admet articles que ja hagin estat tractats amb un grau significatiu per fonts independents. Un article es considera admissible per a la seva inclusió si ha rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte. L'admissibilitat és una condició a priori que no afecta directament el contingut de l'article." (Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat). La Viquipèdia és una gran ànima que es va nodrint de les col·laboracions altruistes dels usuaris i on cadascú fa l'aportació que més li va de gust: ja sigui corregir una falta, ampliar un article, crear-ne un de nou, traduir algun articles existent en alguna altra llengua, escriure un codi de programació, etc. Si fas alguna errada, ja la corregirà algú altre més endavant, tanmateix, et recomano que instal·lis un corrector de català al navegador (o navegar en català) si uses Chrome o Firefox.

Serreou (discussiócontribucions)

Molt de gust, molt honorable.

Ok, a tot. Igualment acabo de trobar que alguns d'aquests temes ja han estat tractats en angles i francés, així que estic fent esborranys propis amb el traductor, així li agafo pràctica a la edició de textos. És possible passar-te algun per que el valoris?

Moltes gàcies

Serreou (discussiócontribucions)

Per cert, he desat un esborrany i no se on ha anat a parar

KRLS (discussiócontribucions)

Estic aquí per ajudar-te, així que et reviso el que necessitis. Les teves edicions no es perden, simplement has desat l'article com un esborrany a Usuari:Serreou/Nimcha. Ara caldria afegir alguns enllaços interns a d'altres articles de la Viquipèdia com l'article Àfrica (botó en forma de cadenat de la barra d'eines de l'editor. Jo t'he fet algunes correccions de llengua. Aquí tens un llistat amb totes les teves contribucions: Especial:Contribucions/Serreou. Quan estigui llest, només serà qüestió de traslladar l'article a l'espai principal.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok, moltíssimes gràcies. Ara m'he de posar a veure com inserir imatges. Després t'agrairía que m'expliquessis com es traslladen els artícles a l'espai principal

Serreou (discussiócontribucions)

Per cert, com has afegit el símbol [[ transformant-lo en un enllaç?

KRLS (discussiócontribucions)

Aquí tens l'explicació de com posar enllaços Viquipèdia:Guia bàsica/Format i enllaços. Els enllaços es posen amb el botó que hi ha la barra d'eines, més endavant, ja coneixeràs mètodes alternatius, però millor anem pas a pas. Els articles es poden traslladar amb un botó que hi ha a la barra superior que posa "Més" i allà hi ha un que posa "Reanomena". El problema és que no apareix fins després de 5 dies d'haver-te registrat. Ja te l'he traslladat jo mateix Nimcha. Els primers dies, només m'ho has de demanar i ja més endavant, els podràs crear directament a l'espai principal i no com a esborranys.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok. Potser és millor que agafi el costum de fer esborranys. Per assegurar-me cada vegada de que l'he editat be. Tu els fas directament?

KRLS (discussiócontribucions)

Jo de moment els crearia com a esborrany i quan veiem que els crees bé a la primera, decidim crear-los directament a la pàgina principal. Quan portes uns anys llargs, ja et pot saltar el pas. Salut.

Serreou (discussiócontribucions)

Entesos, moltes gràcies per tot. Anem parlant per aquí i per allà

Serreou (discussiócontribucions)

Pregunta: un cop fet l'esborrany, com es passa a la Viqui "oficial"?

KRLS (discussiócontribucions)

L'esborrany que vas crear inicial (Nimcha) ja està a la Viquipèdia principal i l'article que has creat avui directament l'has creat a la Viquipèdia principal Flissa. També hauries d'intentar copiar les referències de l'article original. Consell: si vas a la barra superior de dalt de tot Beta > Traducció de contingut i l'actives. Se't activarà una eina en fase beta de traducció d'articles en aquest enllaç següent: Especial:ContentTranslation, encara que recorda que les traduccions s'han de revisar igualment molt perquè deixen molt que desitjar.

Serreou (discussiócontribucions)

Ok, és el que estic fent servir, crec. La traducció la estic fent servir només de guió; tradueixo de cap i diccionari en mà

KRLS (discussiócontribucions)

Ah Perfecte!

Serreou (discussiócontribucions)

Escolta una pregunta. Vaig publicar una traducció de l’artícle “Alfred Hutton” i ara no el trobo a la viquipèdia. Saps si s’ha perdut o si s’ha eliminat?

KRLS (discussiócontribucions)
Serreou (discussiócontribucions)

Ok, ho vaig sol·lucionar renombrar l'artícle, que no se si és molt correcte

Resposta a «Cercant un mentor»