Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Consulta a Wikidata

10
Resum per Paucabot
Aquesta petició d'ajuda ja ha estat atesa.
Pau Colominas (discussiócontribucions)

M'agradaria obtenir una llista d'articles que són a moltes viquipèdies però no en la versió en català, ordenats de més presència a altres viquis a menys. Amb PetScan la cosa més semblant que he sabut fer és obtenir una llista d'articles d'enwiki amb més de N interwikis i sense presència a cawiki, però no és el que demano.

Em podeu ajudar? Gràcies!

Paputx (discussiócontribucions)
Pau Colominas (discussiócontribucions)

No exactament. Això que enllaces és el que ja sé fer (articles en categoria C amb més de N interwikis que no són a cawiki). A mi m'agradaria saber "quin és l'article amb més interwikis que no és a cawiki", "quin és el 2n article amb més interwikis que no és a cawiki", i així successivament (a poder ser en forma de llista).

Paputx (discussiócontribucions)

No et puc ajudar :-(

Paucabot (discussiócontribucions)

Diria que no hi ha d'haver molta diferència entre una cosa i l'altra. En tot cas, sempre pots fer la consulta en cinc o sis llengües més per veure si se te n'ha escapat algun en la primera consulta. Que tengui moltíssims interwikis però que no existeixi ni en anglès, ni en castellà, ni en alemany, ni en francès, ni en xinès, ni en àrab ni en rus seria una cosa bastant estranya.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

El que veia crític no era perquè entre tots els interwikis no hi hagués l'anglès, sinó més aviat per poder obtenir una llista ordenada per quantitat d'interwikis.

Paucabot (discussiócontribucions)

No tenc cap manera directa, però pots construir-la de manera manual així com te dic, sempre que no necessitis una llista de 10 000 ítems. Si necessites els deu primers, és gairebé immediat. Els cent primers pot dur una mica de feina però també es pot treure.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Anava a pels 100, sí. I la meva idea era tenir la crida automatitzada per fer una llista visible per tothom.

Paucabot (discussiócontribucions)

Idò si a ningú se li acut res millor, la podem intentar fer manual. Jo m'oferesc a ajudar-te.

En realitat, vàrem tenir aquesta llista (més curta) aquí fa un parell d'anys ...

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si no hi ha eines més fàcils, es podria fer baixant un dump de Wikidata i analitzant-lo amb un programa de Python. Ara bé, segons la connexió i l'ordinador poden ser hores per baixar el dump i per córrer el programa, més la feina de fer el programa. Caldria algú amb moltes ganes de fer-ho o bé que aquesta llista realment faci molta falta i no es pugui fer d'una altra manera.