Tema de Viquiprojecte Discussió:Monuments/Repte 2017/Participants

Enric (discussiócontribucions)

Per incentivar la participació, potser podríem afegir també 1 puntet per a aquelles fotos de monuments que ja en tenien alguna però que era manifestament millorable: fotos agafades amb teleobjectiu des de 25 km lluny en què a penes es veu res del monument, fotos cremades o molt fosques, fotos en què el monument estava tapat per una bastida, fotos del poble sencer en què es veu el campanar de l'església que sobresurt de les teulades (per representar aquella església concreta), etc. Què en penseu? Perquè si no, aquests articles o elements de les llistes sempre tindran una imatge deficient.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Com autor de fotos d'aquestes molt millorables (tot i que el meu récord crec que és de 10 km i no 25), en principi d'acord, però veig molt difícil posar un límit objectiu que serveixi per puntuar en un concurs. Està clar que tenim uns quants monuments amb fotos que és gairebé com si no n'hi hagués, però en tenim moltes més que són casos dubtosos.

Jo només veuria viable puntuar aquestes fotos si es fes una llista amb aquests monuments gairebé sense foto abans del concurs.

Enric (discussiócontribucions)

És cert que en molts casos és subjectiu. Però tampoc es tracta de tenir fotos excel·lents, no som professionals de la matèria, però sí alguna imatge prou identificable del monument en qüestió. I tens raó que aniria bé tenir aquesta llista, però tenint en compte que demà ja és dia 1 ho veig fotut, la veritat...

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí, si trobem la manera de fer-ho objectiu potser és una bona idea per l'any vinent.

Resposta a «Puntuació de fotos»