Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca
Resum per Paucabot

Els morts ara s'actualitzen amb ListeriaBot

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bona nit, tracto de actualitzar el article que es redirigeix tot fet d'actualitat. Començant per canviar les morts recents que no s'actualitza des de 2014. Desconec com fer-ho, he estat probant però no arribo als codis. Sortia que es treballés sobre Necrológiques però no he trobat aquests article o categoria, sino que he trobat la de Categoria:Morts el 2017 . Crec que si es pot, fer un codi per a que s'actualitzés en aquell lloc de Morts recents de l'article Actualitat, amb les morts recents que s'intruduisin a la categoria: morts tal any. Així tenir un control d'Actualitat real si es vol tenir d'aquests temes. Així em proposo voluntari de estructurar cualsevol altre canvi convenient d'aquest article Actualitat que trobo forsa important sobretot per els articles d'actualitat i poder agrupar en un de sol els articles que envolten els dies més prxims. Salut i gracies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Eren a Viquipèdia:Actualitat/Obituari, que veig que ja has editat.

Si el que m'estàs dient és que es faci automàticament a partir de la categoria, no ho sé fer.

Alternatives:

  • Fer-ho a mà.
  • Utilitzar les dades de WD tal com ho fa aquesta pàgina a través d'un bot.

Esper que aquesta informació te serveixi.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Hm. Sí, podria copiar el codi d'"aquesta pàgina" de WD i posar-los a Actualitat? Ja que a mà seria una feinada molt gran. Salut.

Paucabot (discussiócontribucions)

Només has de programar la consulta i s'actualitzarà cada dia.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

He intentat posar lo del bot a l'article d'Obituari però veig que després a l'article principal d'Actualitat continua apareixent la data de 2014 tant sols. S'escapa del meu domini de codis suposo que hauria de mirar-ho més a fons. En tot cas ho deixo com a petició a veure si algú que sapiga fer-ho pot fer-ho. Salut i gràcies per l'ajut.