Tema de Viquipèdia:Taulell de consultes

Donatius econòmics evitant Wikipedia Español

3
Yoques (discussiócontribucions)

Hola companys. Com molta gent ens hem trobat fa anys, estava molt fart de llegir "San Quirico", "San Baudilio" i coses així en quant a toponímia es refereix. Així que, després de varis mails amb wikipedia central, exposant els meus motius, i darrere de moltes baralles amb autèntics censors, vaig deixar de contribuir mensualment amb wikipedia.

No era permès posar les meves aportacions fora de les mans de gent que se n'enfot de la meva cultura. Malgrat tot, i després d'analitzar les grans diferències entre els wikipedistes que col·laboren en català i en castellà, m'agradaría saber si existeix algún projecte amb el que poder col·laborar dirèctament.

Penso que ha quedat clar que em refereixo només a econòmicament. És una cosa que faig des de fa molts anys, i vull saber que els meus diners els puc gastar allà a on em ve de gust, en qualsevol projecte lliure que consideri important.

Gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Yoques,

L'Amical Wikimedia és l'organització temàtica de la Fundació Wikimedia que promou la Viquipèdia en català i la llengua i la cultura catalanes. Els donatius a l'associació es destinen íntegrament a projectes que fomenten la millora de continguts en aquesta Viquipèdia i en representar la nostra cultura en qualsevol Viquipèdia en altres llengües. Els membres de l'associació (tots voluntaris excepte un alliberat que coordina les activitats) realitzen activitats, tallers i projectes de col·laboració amb museus (Miró, Picasso, CCCB, Víctor Balaguer, Etnològic de València...), biblioteques (més de 200 a Andorra, Catalunya i País Valencià), universitats i centres docents (UPC, UAB, UdG, UB, UPG, UPVD...) i altres entitats (IEC, Òmnium, AVL...) i organitzacions governamentals (Govern d'Andorra, Generalitat de Catalunya, Diputació de València, ajuntaments).

Pots trobar més informació sobre l'associació i sobre com fer un donatiu aquí.

Yoques (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies @Xavier Dengra. Fins avuí no he vist la teva resposta.

Ho tindré en compte!!!

Resposta a «Donatius econòmics evitant Wikipedia Español»