Tema de Usuari Discussió:Davidpar

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Estic atrapat en un article que té relació amb el cant divuité que és el de l'encapçalat Ghisolabella Caccianemico, però em surt en un format complexe i no el puc modificar. Mira a veure si me'l pots arreglar, perquè el pugui acabar. Em sembla que vaig obrir dos cops seguits l'article o alguna cosa així. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia. En principi, hauries de poder-lo modificar lliurement. El que passar en aquest article és que té dos avisos. Un fa referència a l'admissibilitat, és a dir, que cal millorar i ampliar les referències bibliogràfiques perquè pugui tenir article a la Viquipèdia. L'altre explica que cal un paràgraf d'introducció de l'estil "Aristòtil (Estagira, Grècia, 384 aC - Eubea, Grècia, 322 aC) va ser un filòsof de l'Antiga Grècia. Se'l considera com un dels grans pensadors de la humanitat. La seva lògica, naturalisme i ètica dominaren en el pensament europeu durant gairebé 2.000 anys, fins ben entrat el segle XVI." Gràcies!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Dante8919:

Però el que passa David, és que el format per completar els links i per modificar el redactat, ha canviat, ja que ara, no em surt la possibilitat modifica, sino només modifica el codi i per tant sembla que no puc actuar sobre l'escrit si no surt en un format que porta claudators i tota una sèrie de paraules d'informàtic, per mi incomprenssibles. Així, que ni puc ampliar el text, ni puc posar els links.

Gràcies

Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Ja sé el que et passa. No sé per què te s'ha activat l'editor wiki, que és amb claudàtors i un codi més tècnic. Has d'editar amb l'editor visual. En principi clicant aquí hauries d'accedir-hi.

Resposta a «Ghisolabella Caccianemico»