Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

lluis maria güell cortina

4
Resum per Kette~cawiki

Contingut afegit sense respectar editors anteriors, sobreescrivint tot l'article

31.4.201.12 (discussiócontribucions)

Hola no entenc perque has revertit la darrera millora de l'article sobre de lluis maria güell cortina que ha fet amb esmer en polguell. Revertir es una mesura proporcionada? Sp m'ho pots explicar? Gracies. Marc

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí, s'afegit contingut sense respectar el treball d'editors anteriors, s'ha creat un nou article que ha estat copiat a sobre de l'antic, com he dit abans, sense cap respecte pel treball d'altres editors. No calia canviar la introducció atès que l'anterior seguia les normes del llibre d'estil, ni esborrar referències com la del GEC. La reversió no ha estat feta pel contingut sinó per la forma en que s'ha fet. De ben segur el contingut és vàlid així que proveu a afegir-lo amb una mica més de cura, eliminant només les parts que no són correctes.

31.4.201.12 (discussiócontribucions)

Hola, La reversió no és aporpiada en aquest cas pq el q comentes no d'ajusta a cap dels supòsits previstos per aplicar-la (veure entrada 'Reversió' a Viq.). Quan algú contribueix amb una entrada molt treballada i amb detall a la Viq., un article molt breu preexistent pot condicionar-ne l'estructura, coherència etc. En cap cas la millora contadiu l'esperit de l'entrada original, però si l'ambició. En Pol és periodista i nét del pintor, s'ha documentat a bastament i ha fet juntament amb altres familiars, una contribució de qualitat al la Viq. Estic segur q podem mirar els teus suggeriments i veure com abordar-los pero et demano sp que aixequis la reversió pq és una mesura excessiva. Grácies. Marc

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Com he comentat abans, no és problema de contingut, el problema rau en la forma d'afegir-lo, no es pot crear un text i enganxar-lo a sobre de l'existent, sobreescrivint-lo. Aquesta forma d'editar menysté el treball previ d'altres usuaris, vegeu la pestanya "mostra l'historial", i, per tant, no tornaré a recuperar-lo. Una mostra, en la seva edició ha esborrat tots els enllaços interns de l'inici de l'article, la "primera frase", vegeu com ha de quedar: VP:LE#Introducció. Torno a repetir, us proposo que inseriu el text sense fer un copia/enganxa de tot l'article, així evitareu sobreescriure'l, afegiu el text respectant l'anterior que no sigui incorrecte.

Si en Pol te relació amb la persona objecte de l'article, cal que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.