Tema de Usuari Discussió:ÀlexHinojo

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola: Veig que has eliminat unes quantes infotaules-científic, convertint-les en infotaules-persona (sense parámetres). Ets conscient de que alguna informació que existia a les infotaules-científic pot haver desaparegut? Per exemple: a l'article Carl Friedrich Gauß ara, a l'infotaula, no apareix la seva tesi doctoral, amb la seva data, l'enllaç corresponent i el nom del seu director de tesi. Tesi que és d'una importància cabdal, perquè és la primera demostració completa del teorema fonamental de l'àlgebra.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

En aquest cas la informació s'hauria de posar a Wikidata, així tothom se'n pot beneficiar. No havia vist aquest camp, disculpa :-)

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Al wikidata he vist que es pot posar el títol de la tesi doctoral i el director de la tesi, però no veig forma de posar l'any de la tesi ni l'enllaç al text original. Lo de la tesi doctoral era només un exemple: hi ha altres dades que desapareixen (com les coordenades de la sepultura) o es modifiquen fins fer-les inintel·ligibles (el cementiri on està enterrat: està al cementiri municipal de Göttingen i ara posa Albanifriedhof sense cap altra indicació). Lo d'agafar les dades del wikidata és molt pràctic quan són dates o texts que tenen fàcil traducció, en cas contrari el tema és més pelut.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Ferran Mir arribo aquí després de respondre el tema tesi a l'altra discussió.

Sobre la sepultura:

  • les coordenades a WD s'han de situar com a qualificador de lloc d'enterrament (P119). Ja està fet, i ara tothom ho tindrà a l'abast.
  • Albanifriedhof és el nom del cementiri de Göttingen. Nosaltres no tenim article, però altres 4 WPs si que en tenen. Si el nom oficial et sembla poc descriptiu, recorda que la descripció en català és la que nosaltres volem, en el benentès que allò que posem haurà de ser vàlid per a qualsevol ús que es faci des de l'entorn CA. Per exemple, els bielorussos han escrit "Cementiri St. Albano a Göttingen", altres llengües l'han traduït posant "Cementiri St. Albano" i la majoria han deixat el nom en llengua original. Tu tries.
Ferran Mir (discussiócontribucions)

OK @Amadalvarez. En prenc nota. A partir d'ara ho posaré al wikidata. ¿Hi ha alguna forma de traspassar automàticament les dades d'enterrament que s'han posat a les infotaules al Wikidata? Jo recordo haver-ne posat unes quantes, però no sabria dir-te quines...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hi ha una eina que funciona per algunes propietats però és una mica limitada.

https://tools.wmflabs.org/pltools/harvesttemplates/

en tot cas, crec que no sap carregar qualificadors, o sigui que per les coordenades segur que no serveix.

Si vols podem tenir una llista d'articles amb sepultura que no la tenen a WD

Resposta a «Eliminació infotaules científic»