Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Categories del Patrimoni de la Humanitat

7
Resum per Paucabot

Patrimoni de la humanitat "a"

Yeza (discussiócontribucions)

Submergida dins les declaracions com a Patrimoni de la Humanitat m'he trobat dins les categories relacionades amb una petita diferencia, però substancial, en fer servir les preposicions. Com creieu que és correcte «Patrimoni de la Humanitat a Cuba» o «Patrimoni de la Humanitat de Cuba»?

Això passa amb un munt de països (fer servir a o de aleatòriament) i m'agradaria saber la vostra opinió abans de començar a unificar-les totes sota un mateix criteri. Merci!‎

Paucabot (discussiócontribucions)

Potser Enric ens pot ajudar ...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Fent servir el [meu] sentit comú mentre el mestre Enric no es pronuncii, jo diria que és "a" per al Patrimoni material (el monumental), ja que "és de la Humanitat i està a ...", i seria "de" per al Patrimoni immaterial, ja que és -habitualment- propi d'una cultura més que d'un lloc.

Enric (discussiócontribucions)

Trobo que el més adequat és "a", ja que es tracta dels elements patrimonials de la humanitat que es troben en un lloc (en aquest cas, un estat) determinat; la preposició "de", de tota manera, faria una funció semblant, però com que "Patrimoni de la Humanitat" ja en porta una, amb "a" queda menys repetitiu. El patrimoni material, efectivament, només es troba radicat en un lloc determinat, però també hi ha elements que engloben més d'un estat o territori, i l'immaterial és més de tipus cultural i no arquitectònic o paisatgístic, com els altres, però també està estructurat per estats, per tant la preposició "a" s'hi escau igualment bé, ja que no sempre hi ha coincidència entre cultures i estats.

Yeza (discussiócontribucions)

Mercis nois! Doncs en principi si no hi han d'altres opinions diferents, els aniré unificant a mida que els trobi i/o busqui, amb el "a" (això en quan al material).

En quan a l'immaterial, no hi ha de moment tanta divergència, només hi ha una subcategoria ara mateix però perfecte també esmentar-lo pel demà.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

@Yeza: Quan reanomenis recorda marcar la pàgina antiga amb una plantilla per destruir (doncs no mantenim mai redireccions entre categories). Ho he fet aquí.

(Edito: La modificació ja no hi és perquè s'ha esborrat la pàgina. El que has de fer és afegir {{destrucció|Categoria traslladada segons [[VP:CSR#C3]]}})

Yeza (discussiócontribucions)

Hola @Pau Colominas! "Si la redirecció és el resultat d'un reanomenament, es pot esperar un cert temps perquè l'usuari pugui trobar la nova pàgina" dels criteris de supressió ràpida. És el que he anat fent, per deferència als creadors, menys les que havia creat jo mateixa que he anat marcant en el moment; també abans mirant que no enllacin a una subpàgina d'en @Paucabot, i si es dona el cas, arreglar-ho.

Gràcies per la gran ajuda en els reanomenaments! :)