Tema de Usuari Discussió:Mcapdevila

Manlleus (discussiócontribucions)

Bona tarda! Aplaudeixo les teves contribucions però em pregunto què té a veure un tipus d'arma blanca amb un tanc soviètic?

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Tens tota la raó "Me gusta que me haga esta pregunta", també m'ho vaig preguntar jo.. però ho vaig investigar i senzillament se li va posar aquest nom en honor al passat guerrer d'aquest sabre..

com.. que tindrà a veure Cuba libre amb un cocktail?.. doncs => Rom cubà + Cola americana

o totes les coses no hi tenen res a veure, però que s'han batejat Kalashnikov en honor a l'inventor del fusell...

en castellà es van batejar granades i granaderos perqué el magnànim les havia batejat magranes 100 anys abans:

el cos de granaderos => traduit de "magraners" va ser un invent català documentat en el Liber elegantiarum i el 1431 a la conquesta de Nàpols..«“...Encara portava .CC. mília magranes de coure plenes pólvora, e com hi metien foch fien gran remor , e, com se trenquaven los troços, fien tant de mal que metien per terra a quants toquaven...” . »

— -1431- Melcior Miralles: Crònica i dietari del capellà d'Alfons el Magnànim

Mcapdevila (discussiócontribucions)

La pregunta és: es pot posar un VT de magrana cap a granada de mà jo al menys hi posaria un [confusió|magrana] perquè la gent en pugui conèixer la relació, que no ho dubtis existeix..

Mcapdevila (discussiócontribucions)

T-84-120 Yatagan, prototip per a exportació va ser posat en prova per l'exèrcit de Turquia, (ara es comença a veure la relació.., he, he)

Mcapdevila (discussiócontribucions)

he posat el link dins T-84.. que et sembla? (crec que la gent ha de saber d'on ve el nom..)

Mcapdevila (discussiócontribucions)
Manlleus (discussiócontribucions)

Correcte, tot té el seu sentit si és correctament explicat, com ho has fet en els últims comentaris, cosa inexistent en ambdós articles, si hi ha connexió és pot contextualitzar, vet aquí la importància ja que una persona que no té ni idea (p. ex: jo) i els llegeix per primer cop pot trobar-se enllaços a dins sense saber perquè. A veure, no dic que sigui un error, però tenir tota la informació ajuda més al lector. PS: Veig que ja t'has explicat en T-84. Bona feina

Resposta a «Yatagan»