Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Aquiles vs Aquil·les

4
Resum per Paucabot

Tenim redireccions incorrectes, sí.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola!. He reescrit tots els enllaços d'altres articles (11 en total) que donaven per bo "Aquiles" substituint-lo per "Aquil·les". Perquè hem d'incloure un terme "mal" escrit?. Estic en desacord.

Paucabot (discussiócontribucions)
Jmarchn (discussiócontribucions)

En aquest cas el que s'ha aconseguit és que en 11 articles estigués mal escrit. He comprovat que hi ha altres noms incorrectes que donen lloc a altres incorreccions en altres articles.... Haig de suposar que se'n fa un seguiment específic?.

Paucabot (discussiócontribucions)

El que s'ha aconseguit és detectar onze errades ortogràfiques que, d'altra manera, seguirien estant malament amb el problema afegit que ni tan sols enllaçarien a l'article que suposadament haurien d'enllaçar.

Sobre el seguiment específic, crec que ningú no el fa. És una de les tantes feines de manteniment que hi ha pendents. La maledicció de la Viquipèdia: tenim feines pendents fins al final del temps.

No crec que sigui la solució perfecta, evidentment, però esborrar segons quines redireccions també presenta problemes importants. En el seu moment, ho xerràrem i vàrem arribar a aquesta conclusió.