Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Ailna (discussiócontribucions)

Gràcies per acceptar l'esgavell que vaig fer per altres mons! Vaig fer-ho depresa i corrent, sense ni tan sols previsualitzar, però confiant que tu hi eres al darrere i que arreglaries, em revertiries o el que calgués.

I perdona no haver anat (o vingut) abans a la teva discu a intentar aclarir o consensuar, etc la redacció, em manca temps per tot arreu però... Estic contenta per haver pogut col·laborar amb tu a l'article :). Bon dia!

pd. C'est moi! ;)

Paucabot (discussiócontribucions)

Gràcies a tu. Justament vaig trobar-me amb dos administradors sense gaires ganes de parlar ni d'ajudar. Si no arriba a ser per tu, segur que aquest article no hi seria ...

Yeza (discussiócontribucions)

(Noooo, home de poca fe ;P)

Vas topar amb una situació "candent" (l'article venia ja d'un esborrat abans després de trenta dies sense defensa, i ben esborrat per com estava; l'administrador va deixar al criteri d'un altre valorar l'admissibilitat. I ha més remor de rerefons, molts youtubers que es volen promocionar i llargues discussions pel tema Youtube en general, poques mans en manteniment -que et diré d'això! Arreu-, el tauler aquell saturat, etc). La plantilla que es va posar després donava trenta dies més de marge per l'altre tema que es va considerar: segons qui, què i com es miri, la que va fer un ignorito tirant pel dret en gairebé tot tenint marge, sense diàleg previ, vaig ser jo ! :S

Porta unes dues-centes cinquanta visites ja :) (argument en partnyigui-nyigui, ho sé, però de tant en tant fa il·lusió saber que has augmentat una miquetona més A world in which every single person on the planet is given free access to the sum of all human knowledge. That's what we're doing respectant els cinc pilars. Seguim!)

pd. el flow per variar se'm resisteix :(, joooooooooooooooooooooooooooooooo

Yeza (discussiócontribucions)

Hola Pau, bon dia!

Et deixo l'enllaç al sondatge que tot just s'acaba d'obrir en referència a aquest tema en general (potser ajuda a veure per on van los tiros, més que la meva semi-explicació abreujada d'aquí al damunt).

Com de sol·licitat estàs! ;) El que m'ha costat trobar-me...

Resposta a «Altozano»