Tema de Usuari Discussió:Townie

Resum per Townie

Comentaris sobre el redisseny de la portada

Vallue (discussiócontribucions)

Hola Townie. Ens vam parlar una mica a la viquitrobada. Ens podries recordar la proposta media de portada que haviem de votar. No ho vaig apuntar i no ho veig al teu perfil.

Merci !

Townie (discussiócontribucions)

Hola! Ara mateix hi ha aquesta versió i aquesta altra, però sempre es poden canviar. Moltes gràcies pel feedback, i un plaer veure't en persona!

Vallue (discussiócontribucions)

On l'hem de votar ?. A mi m'agrada mes la primera, pel fet de haver-hi mes contingut multimèdia. A fi de comptes es una de les bases x poder enganxar a cert públic.

En algun lloc hi havia criteris a considerar ?.

Salut i igualment haver-nos conegut "in person" !

Townie (discussiócontribucions)

Encara no he obert la presa de decisions, en breu ho faig. Un dels criteris que s'havia dit és que fos més visual, però no es va arribar a cap conclusió ferma sobre el com. Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

A mi m'agraden, s'hauria de validar que siguin 100% adients per mòbil (ara mateix no acaba de quedar bé).

D'altra banda @Vallue estic d'acord que les imatges són molt xules, però cal recordar que s'han d'anar actualitzant, i hem de pensar com fer-ho. El que jo havia pensat és fer un bot que cada dia les actualitzi en base als articles més consultats el dia anterior (es pot extreure la imatge principal de cada article i un tros de text de la introducció). Caldria fer la prova aviam com queda. Això podria ser una de les imatges, una altra podria ser un article de qualitat a l'atzar.

Vallue (discussiócontribucions)

Estic d'acord @Arnaugir, caldria automatitzar-ho al màxim possible i cercar un equilibri entre efemèrides, qualitat i actualitat ...

També es podria mirar de fer una selecció d'altres projectes Wikimedia (Vg. portal italià: https://it.wikipedia.org/wiki/Pagina_principale)

El disseny holandès dels continguts també està força be. A nivell d'estructura d'àrees (Vg: portal : https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina)

Ah i els d'Euskadi no es queden curts ... https://eu.wikipedia.org/wiki/Azala

Piano, piano ...

Townie (discussiócontribucions)

Me les vaig mirar en el seu moment, i la que més em va agradar va ser la francesa. La italiana té l'estètica força antiga; l'holandesa va servir per fer la proposta d'en Xavier Dengra que finalment no es va implementar, i en Xavier creu que cal refer-la; i la basca té problemes amb la mida de les imatges.

Acabo d'obrir una presa de decisions, si us sembla, seguim parlant allà.