Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Kippelboy (discussiócontribucions)

Bon dia, us informo que a finals d'aquesta setmana deixaré de ser l'alliberat d'Amical Wikimedia. Òbviament, continuaré editant com a viquipedista. Us agraeixo tot el suport rebut durant aquest temps i que us hagueu deixat engrescar en mil i un viquiprojectes. Em sento orgullós de formar part d'aquesta comunitat. Seguim!

MarisaLR (discussiócontribucions)

Felicitats per tota la gran feina d'aquest anys, i tota que que segurament aniràs fent Una abraçada

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies per tota la feina feta.

Jo seguiré demanant-te coses (i viceversa). Si molen, segur que les farem.

Yeza (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per tota la tasca (temps, il·lusions, iniciatives, idees, ...) la que es més visible i la que no es veu i segurament molt més amplia, grata i ingrata a vegades. Descansa i a continuar gaudint i participant d'aquest gran projecte des d'aquest altre vessant Kippel: Endavant!

Millars (discussiócontribucions)

Gràcies per la tasca que has fet, i molt d'èxit en la teua nova etapa. Crec que puc parlar tant en el meu nom com a usuari, com fer-ho extensiu a l'associació de la qual soc president ara mateix. Ha sigut un plaer poder compartir este camí per difondre el coneixement lliure.

Jey (discussiócontribucions)

Em sumo al reconeixement! Una abraçada!!

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la feinassa feta! Ara a seguir endavant

Docosong (discussiócontribucions)

+1 Per tota la feina feta així com indicar el camí a seguir en el futur!

Manlleus (discussiócontribucions)

Arribo tard però em sumo a les felicitacions, moltes gràcies per l'ajuda oferta, no s'oblida, si segueixes com a viquipedista espero trobar-nos als comentaris i compartir coneixement. Gràcies per tot i endavant amb els pròxims projectes!! Bon nadal!!