Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Com editar infotaules a WD

Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola: Sóc bastant novell i tinc problemes. He fet algunes pàgines dedicades a "Obres d'El Greco". Ara n'he acabat una, que l'he fet molt completa, crec que m'ha quedat molt bé. S'anomena "L'adoració dels pastors (El Greco, València" Però no sóc capaç de fer la "Infotaula d'Obra Artística" de manera adient. Me la podries fer ?? És la corresponent a "L'Adoració dels Pastors" d'El Greco, que hi ha a València, al "Museu del Patriarca" hi ha fotografíes a Wikipedia Commons. De pas, a veure si m'ensenyes, amb molt, molt, molt detall, com es fa, pas a pas, per a incloure una "Infotaula" a una página web, que em costa molt i molt fer-ho. Mercès

Paucabot (discussiócontribucions)

Enhorabona pels teus articles. Precisament acabam de fer una petita pàgina per ajudar-vos en aquest farragós tema: Ajuda:infotaules.

El que et falta per poder fer la infotaula és relacionar-la abans amb Wikidata. Com que no hi ha a cap altra pàgina pàgina sobre el tema, has de crear una entrada a Wikidata. El més senzill és que activis Wikidatainfo a Especial:Preferències#mw-prefsection-gadgets. Després, només hauràs de clicar sobre l'enllaç que t'apareixerà a la part superior de l'article que posa No s'ha trobat l'element de Wikidata i seguir les instruccions. Si no te'n surts, digues-m'ho i t'ho faré.

Pau.