Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Xaviaranda (discussiócontribucions)

Bon dia! una pregunta, com puc afegir una fotografia a una infotaula? He creat l'article Ball de Diables de l'Arboç i he anat afegint informació. Un usuari m'ha afegit una infotaula d'organització, vull afegir una fotografia però no sé com fer-ho. Bé, moltes gràcies!

KRLS (discussiócontribucions)

Veig que te'n has ensortit bastant bé. Això sí, les fotografies haurien de ser amb llicència lliure (per exemple, CC-BY-SA), sinó seran esborrades de Wikimedia Commons.

Xaviaranda (discussiócontribucions)

Vaja... ara ho he vist. Ho revisaré perquè he extret les fotografies de Flickr i m'he assegurat que siguin CC-BY-SA.

Però jo no he afegit la fotografia dins la infotaula. La infotaula agafa la primera fotografia que afegeixo?

Moltes gràcies!

KRLS (discussiócontribucions)

L'imatge l'he afegit jo dins l'infotaula. També he creat l'element Ball de Diables de l'Arboç (Q62601074) a Wikidata per tal que l'infotaula es vagi nodrint. Les dues imatges que vas penjar estan amb llicència CC-BY-NC, en conseqüència seran esborrades els pròxims dies. Caldria que intentessis que alguna d'aquelles imatges de Flickr canviïn la llicència a CC-BY-SA. He vist que l'origen de la colla és discutit segons la font. He trobat que hi ha un llibre sobre la història de la colla com també el protocol festiu del municipi des d'on podries ampliar i referenciar l'article.

Xaviaranda (discussiócontribucions)

Perfecte, aniré ampliant amb el protocol festiu. Intentaré localitzar el llibre del Ramon Vallverdú, de fet en vaig ser col·laborador, però no trobo el meu llibre :(

Perdona que et faci més preguntes.

Amb Wikidata he anat creant elements i propietats. Com els puc enllaçar a les seves corresponents pàgines de Viquipèdia?

Sobre l'article del Ball de Diables de l'Arboç. Hi ha un criteri a seguir amb els encapçalaments?

I per últim, ara he vist que a la pàgina de l'article, ja no em surten els avisos que falten informació. Aquest article ja està fora de perill?

Moltes gràcies per l'ajuda!