Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Publicar l'article a la viquipèdia general

11
Resum per Paucabot

Moure a l'espai principal / admissibilitat

Let1977 (discussiócontribucions)

Bona nit Pau i gràcies per la benvinguda.

He fet un article -encara li queden retocs- i no me'n surto a l'hora de publicar-lo a la viquipèdia general, es queda a la meva àreea de proves i no trobo per enlloc l'opció de canviar-ne l'ubicació. M'he mirat tots els manuals i alguna pregunta d'altres usuàris d'anys enrera i no trobo les opcions que diuen.

Et passo l'enllaç per si el vols revisar i fer-hi contribucions o crítiques Usuari:Let1977/proves/PROTOCOL DE PROTECCIÓ DE LES VÍCTIMES DE TRÀFIC D’ESSERS HUMANS A CATALUNYA i si em pots indicar com canviar-lo d'ubicació t'ho agrairé molt.

Fins aviat!

Let1977


Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Let1977. El primer que hauríem de fer és saber si l'article és admissible. Té lloc a la Viquipèdia? Quines fonts externes han parlat d'aquest document?

Segona cosa: tens relació amb la redacció d'aquest document? Si és així, hauries de llegir atentament Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Tercera cosa: qualsevol cosa que posis a l'article hauria de poder ser verificada amb fonts externes i fiables. A hores d'ara, bona part del text està sense referenciar.

Més endavant, si solventam aquests esculls, ja parlarem de moure l'article a l'espai de noms de principal.

Estam en contacte.

Let1977 (discussiócontribucions)

El que m'has dit ja ho he fet, o almenys això crec.

- A la viquipèdia no existia, existeix, en anglès el Protocol de Nacions Unides però no el català què és diferent.

- No tinc cap mena relació amb la redacció del document. Ja havia descartat altres entrades per aquest motiu.

- Tot el que hi ha escrit és al protocol i està al protocol i aquest és públic i accessible, l'he referenciat al final.

- Del protocol en parlen a molts llocs, si fa falta referenciar-los ho faré.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si del protocol en parlen a molts pocs llocs, potser no podrem tenir un article sobre aquest concepte a la Viquipèdia. És una condició imprescindible que n'hagin parlat fonts externes i fiables. El propi document no serveix per verificar la seva admissibilitat.

Let1977 (discussiócontribucions)

D'acord i com enllaço de manera correcte els llocs on se'n parla, perquè se'n parla a molts, però no sabia com referenciar-los a l'article. Faig un altre apartat de referències?

Paucabot (discussiócontribucions)
Let1977 (discussiócontribucions)

Merci, ja ho estic revisant tot.

Let1977 (discussiócontribucions)

Bona tarda,

No entenc l'última supressió d'Enllaços externs, allà vaig posar-hi els protocols de nivell o rang superior que són la font del protocol català. És erroni aquest ús de d'Enllaç extern?

Vas afegir la taula "infotaula" i no entenc ni per què serveix ni si està per completar, podareis explicar-m'ho?

Tampoco entenc perquè de la sección Vegeu també vas esborrar els enllaços a articles en anglès, que son molt mes complets que les mateixes entrades en català. No és correcta enllaçar articles en altres llengües de la Viquipèdia en aquesta sección?

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Els enllaços externs han d'estar directament relacionats amb el tema, és a dir, han de parlar estrictament del que hi ha a l'entrada. No val posar-hi coses relacionades.

Pel tema infotaules, pega una ullada a Viquipèdia:infotaules.

Els enllaços als articles en anglès no els vaig esborrar jo, però no estan correctament eliminats. No s'han d'usar enllaços interwikis dins el text. Més informació a Viquipèdia:Enllaços entre viquipèdies.

Per cert, no havíem quedat que primer milloraríem de manera significativa l'article a la teva pàgina d'usuari i després el traslladaríem? Veig que hem passat l'arada davant el bou ...

Pau.

Let1977 (discussiócontribucions)

Bona tarda de nou Pau,

1) EE entès. 2) M’hi passo de nou i a veure si ho entenc. Hi vaig fer un cop d’ull i no vaig acabar-ho d’entendre. 3) Els enllaços estaven a l’apartat Vegeu més, s’entén que això és dins el text? Em miraré l’enllaç que em passes. 4) Sí, he passat l’arada pel bou. Fent proves per saber si me’n sortia vaig traspassar-ho perquè no entenia com s’havia de fer arribat el moment. Disculpes.

Mil agraïments per la paciència.

Let

Paucabot (discussiócontribucions)

Gràcies a tu. Ja em diràs.