Tema de Usuari Discussió:Paucabot

pàg. Joaquim Chancho

4
Resum per Paucabot

Descurriculumitzar

ARCavallé (discussiócontribucions)

Hola, fa temps vaig fer la pàgina i em vas aconsellar redactar amb estil més enciclopèdic, reduir informació i llistats. Ho he anat fent. Queden encara llistats de les exposicions a les galeries o museus més importants però em sembla més clar deixar-les així que en un paràgraf. A veure què et sembla i si creus que es pot treure l'etiqueta de curriculum o cal que redacti millor o redueixi més. M'agradaria adreçar-me a l'arxiu de l'artista perquè posin imatges a Wikimedia Commons per il.lustrar però val més esperar que la pàgina estigui correcta.

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pel meu gust, encara faria més breu la llista d'exposicions i obres a museus. Quina de totes aquestes ha rebut crítiques i cobertura pròpia i no és només part del currículum d'aquest autor? Supòs, per exemple, que l'exposició a Nova York deu ser més important que la del Casal Solleric ...

ARCavallé (discussiócontribucions)

Crec que de totes aquestes exposicions enumerades trobaria articles i/o catàlegs, però seria un excés de cites. Et faig cas i redueixo el llistat. Tens raó que de l'article es pot saltar fàcilment a ampliar informació i no cal veure-la a primera instància. Ho deixaré a la meitat i trec la cartel.la? Així passo a les imatges. Gràcies, Salut.

Paucabot (discussiócontribucions)

Perfecte.