Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Admissibilitat / Currículum

ARCavallé (discussiócontribucions)

Hola Pau, veig que vas ser el darrer en intervenir a la pàgina de Núria Rion. He treballat en la pàgina per crear capítols, afegir informacions, posar referències, enllaços, fotografies i completar la infotaula. Potser podries mirar què et sembla?

Li podem treure els avisos? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola ARCavallé. L'admissibilitat de l'article la veig justeta, però el que em preocupa més és la forma de currículum que té l'article. Crec que cita moltes més coses de les que hauria de citar. En realitat, ja trobava que l'article semblava un currículum quan era molt més curt i ara encara l'has ampliat més ... Jo hauria fet el contrari: simplificar i mirar d'esmentar només el més important.

ARCavallé (discussiócontribucions)

M'havia semblat que per justificar que és admissible calia explicar els mèrits i referenciar-los. També havia entès que hi ha una política d'allargar els articles molt curts. Aquest article, amb una vintena més, van formar part d'uns projectes de Viquipèdia que van quedar a mitges, suposo que per canvis político-administratius. La tria d'autors trobo que era correcta, es va fer amb el suport d'institucions solvents (universitat, centre d'art de la Xarxa de la Generalitat). Jo no hi vaig tenir res a veure, no en tenia ni idea; vaig constatar, com a usuària, la situació. Els articles no tenen un bon esquema, els correctors heu anat esborrant paràgrafs sense citació, han quedat coixos, estan plens d'avisos i, en general, fan pena. Em vaig proposar millorar-los i he fet un esforç per aprendre les normes de l'enciclopèdia, l'estructura d'introducció de dades, etc. Però resulta difícil encertar. Segons em dius avui, aquest encara l'empitjoro.

Aquests mesos m'he llegit molts dels articles sobre artistes contemporanis catalans; vaig veient. Perdona, no em vull allargar.

Gràcies, t'asseguro que m'hi tornaré a posar i et faré cas. Sé que tens arguments.