Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Infotaula a l'espai d'usuari

2
Resum per Kette~cawiki

utilitat del paràmetre ítem en infotaules de l'espai d'usuari

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola @Kette~cawiki

Gràcies per avisar. No ho sabía això de la wd. Bé en realitat no sé moltes coses. Cada dia n'aprenc alguna.

El que encara no he fet mai és crear la pàgina directament des de proves. He llegit varies vegades com s'ha de fer, però hi ha alguna cosa que se m'escapa i no goso crear-la per por de fer-ho malament.

El que faig darrerament és crear gairebé tota la pàgina a proves. Després copio la versió codi i l'enganxo a la pàgina pàgina. Faig una repassada general, afegeixo infotaula i categories i...endavant les atxes!.

Bé, res més... de moment.

Gràcies!

~~~~


Edito per afegir que tampoc ser si t'havia de contestar aquí o a la meva pàgina de discussió.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ho fas perfecte. Aquesta és, per mi, l'opció més simple. Ara molta gent utilitza l'editor visual i no entén res de «codi». En aquest cas cal reanomenar la pàgina eliminant el prefix Usuari, a la caixa de text de l'esquerra, al diàleg per reanomenar, triarem (Principal) i a dreta posem el nom de l'article. No acaba aquí, haurem d'eliminar de l'article la plantilla que surt a l'inici de les pàgines d'usuari, i la redirecció en la nostra pàgina de proves. Per això trobo molt més simple el sistema que utilitzes tu.

Pots respondre a on vulguis, si ho fas a la teva pàgina cal utilitzar el ping per avisar. Si ho fas en aquesta, tipus flow, tots els que participen en un tema rebem l'avís. bona feina! I no cal signar!