Tema de Usuari Discussió:Parouger 616

Manquen referències a Natació sincronitzada

4
Resum per Parouger 616

Referències arreglades?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Parouger 616,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.

Aquest recordatori és en motiu de l'article Natació sincronitzada

Parouger 616 (discussiócontribucions)

@Kette~cawiki gràcies, intentarè fer-ho el més ràpid possible.

Parouger 616 (discussiócontribucions)
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Igualment cal citar fonts fiables, els altres projectes són com el nostre, pel fet de que hi sigui aquí no vol dir que sigui «fiable». Cal trobar fonts externes. Pel tema de natació sincronitzada estic segur que trobaràs moltes referències, és un esport molt nostrat, la majoria dels components de la selecció espanyola són catalanes/catalans. La plantilla que indica manca de referències categoritza l'article a Categoria:Articles sense referències. Sempre hi ha algú que es la consulta i es dedica a afegir-les. Intenta trobar algunes i afegir-les, aquí diu com fer-ho: VP:CF