Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Informació del CLub Esportiu INEF Barcelona

2
Alexsantamaria (discussiócontribucions)

Kette. El Club Esportiu INEF Barcelona és molt més que la secció de Rugby femení i té una història pròpia, la qual hem afegit algunes referències.


Pel que fa a la noticia de l'Esportiu, el titular i la informació no és certa, mai es van fusionar els 2 Clubs i aquesta informació no es recull a la web dels Clubs, on s'explica clarament que és un acord de col·laboració i els motius de l'acord. INEF Barcelona mai s'havia fusionat amb el RC L'Hospitalet, la referència de l'Esportiu no és vàlida.

No existeix una Entitat Jurídica legal com INEF-L'Hospitalet, no està registrada enlloc, són 2 Clubs diferents. De fet, l'acord és només per l'equip femení de Lliga Iberdrola. Ni les seccions s'han fusionat ni els Clubs, de fet els equips masculins competeixen entre sí mateix a la Lliga Catalana, ni han modificat la samarreta ni res.


Sobre Història i Bibliografia a la Web del Club Esportiu INEF Barcelona i a les Xarxes Socials teniu molta informació. Us agraïm la vostre dedicació però si us plau, oferiu informació correcte.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Anem malament. L'heu fet a l'inrevés, si no esteu d'acord amb el que és publicat en un article i la vostra edició implica esborrar una referència vàlida substituint-la per fonts no fiables (què no són de tercers) abans heu de comentar/justificar el que voleu fer a la pàgina de discussió de l'article i, si no hi ha cap impediment, a continuació editeu. Tinc la impressió que no us heu mirat els enllaços que hi ha a la vostra pàgina de discussió, principalment Viquipèdia:Conflicte d'interessos .

Viquipèdia és una enciclopèdia editada de forma col·laborativa, no és un lloc web on podem esborrar, afegir... al nostre criteri, tenim un bon grapat de normes què intenten aconseguir què sigui un projecte de qualitat. Quan comencem a editar és normal que no les coneixem però hem d'atendre a les recomanacions que us fan els editors que revisen els articles.

Jo no entro si el contingut de la vostra edició és correcte o no, us he revertit per les formes, com he dit abans cal «consensuar» el contingut dels articles. Per arribar a aquest consens hi ha les pàgines de discussió dels articles, no es fa amb missatges als resums d'edició.