Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquirepte/GEC

emparellaments automàtics molt deficients

5
Julià Minguillón (discussiócontribucions)

benvolguts,


per curiositat he revisat alguns emparellaments automàtics i alguns són realment terribles, n'he corregit uns quants però hi ha una feinada enorme


bé, potser ja ereu conscients però no sé com s'estan generant i crec que caldria revisar el procés


salutacions


Julià

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

La gràcia dels emparellaments automàtics és que no estan realment enllaçats enlloc fins que un usuari els confirma definitivament (llavors sí que es publiquen els canvis) o els desemparella (llavors passen al grup de desemparellats).

Julià Minguillón (discussiócontribucions)

cert, ho he vist, però no he pogut confirmar cap, tot el que veig són errors, per això ho comentava, és un procés viu? o ja no es generaran més aparellaments automàtics?


gràcies


Julià

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si has mirat les primeres pàgines, no en trobaràs gairebé cap de correcte perquè els correctes ja els han enllaçat els que han passat abans, sobretot els que és fàcil de veure que són correctes. Suggereixo saltar unes desenes o centenars de pàgines més endavant fent servir la URL.

Barcelona (discussiócontribucions)

Exacte, és el que anava a comentar, ja hem passat per les primeres lletres. Si t'hi fixes també passa que els aparellaments erronis venen també de cognoms vs conceptes, perquè l'eina busca en categories humanes si se selecciona.

Resposta a «emparellaments automàtics molt deficients»