Tema de Usuari Discussió:ESM

He dedicat el dia a millorar la meva selecció de Listeriabot

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Hosti Amador, és sensacional. Entenc que aquesta selecció és el teu repositori de codis del listeria? Ho dic per si es dóna el cas que vull jugar amb el de les obres estrenades per Ricard Viñes (afegint el lloc d'estrena, per exemple), puc modificar-lo? O toco només el de la pàgina corresponent? En tot cas m'anirà bé una classe magistral del tema!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Sempre que ho milloris, pots tocar, perquè pretén ser una caixa d'eines de coses útils, més que de solucions copy-paste, no tan sols del format final, sinó de fórmules a fer servir dins el row_format per aconseguir canvis de format de dades, enllaços externs combinant dues variables (inventari + descrit a URL), crides a subplantilles (circa), etc. També hi ha coses aprofitables d'SPARQL com l'accés a qualificadors o seleccionar per rank, etc.

Si per una prova que vulguis fer et cal "treure quelcom", seria millor fer una còpia (aquí dins mateix) i crear un nou cas, com he fet jo al llistat de municipis.

Si arribo a tenir un conjunt coherent i representatiu, podríem convertir-la en un annex d'exemples a la pàgina de la Wikidata List.

Ara em queda, també, posar ordre i pensar com cal documentar les row_template abans no es desmadri tot plegat.

T'han agradat les fitxes ?

Salut !

Resposta a «He dedicat el dia a millorar la meva selecció de Listeriabot»