Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Marionaorgon (discussiócontribucions)

Hola Carles,

Després de parlar amb tu, i comprovar que efectivament ja es va modificar el terme "petitona" per començar la informació de l'actriu Zoe Kravitz.

Quan ara mateix entres a la Wikipedia, torna a sortir el mateix que abans.

Jo em pregunto; és perquè el qui ho va posar ho ha tornat a repetir?, que es pot fer en aquest cas?, segons em vas dir i amb el que estic d'acord, no deu acomplir les orientacions sobre la normativa de la igualtat de gènere, o en qualsevol cas, per mi particularment, ni tan sols acompleix la normativa de respecte o el sentit comú. Ja t'ho vaig argumentar al meu mail anterior.

De moment ho he tornat a modificar jo, però em pregunto que es pot fer si ho torna a escriure, s'ha d'entrar en una discussió ximple?, hi ha algú que té l'última paraula segons criteris més consistents?

Ja em comentaràs

Salutacions

KRLS (discussiócontribucions)

Hola Mariona! Si mires l'historial veuràs que vaig ser jo mateix que em vaig revertir el canvi innexplicablement el dia 2 d'octubre. Cosa que no entenc, sinó que passes al intentar agafar l'url per contestar-te l'email el dia 2. Si més no, m'he tornat a revertir i ja torna a estar com hauria. Em disculpo de nou.

Marionaorgon (discussiócontribucions)

Hola Carles, d'acord! llavors ha estat una confussió.

Moltes gràcies

Resposta a «zoe kravitz»