Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Funcionament dels missatges i conflicte d'interessos

5
Oscar Pichel Sanchez (discussiócontribucions)

Hola Pau, no he après encara com respondre directament a un usuari, o si aquest és l'espai en el que ho hauria de fer. Primer de tot, gràcies per fer correccions en els meus articles i ajudar-me en els meus primers passos. Pel que fa al conflicte d'interessos, no sé ben bé en quin article he pogut escriure alguna cosa que hagi infringit les normes de la Viquipèdia ni com arreglar-ho, estic participant al Viquiprojecte de la UPF i en cap moment vull causar cap problema en aquesta pàgina. Si pots ajudar-me a trobar els errors ho corregiré al moment. Tampoc aconsegueixo identificar les diferències per fer que els meus articles no siguin assemblats a currículums, fet que només m'ha ocorregut en dos dels quatre articles que he creat.

Moltes gràcies per dedicar el teu temps a corregir els meus errors.

Paucabot (discussiócontribucions)

Respecte del conflicte d'interessos, la idea és que si tens relació amb una entitat, no hauries d'escriure el seu article. És així?

Oscar Pichel Sanchez (discussiócontribucions)

La única relació que tinc amb una entitat podria ser el Cineclub de les Valls, al que he assistit algun cop, però tota la informació que he afegit ha estat extreta d'una revista de la Conselleria d'Educació espanyola, la qual si que havia estat escrita per algú amb relació amb l'entitat. Jo he intentat ser el màxim objectiu possible i no crec que hagi fet cap tipus de promoció ni hi han interessos darrera. Aquest tipus d'entitat tot i així si la gent que hi té relació no en pot fer articles estaria condemnada a l'oblit no?

Em reafirmo en que no vull causar cap problema a la Viquipèdia, aquest article el vaig crear perquè em va semblar interessant el factor històric i social que representa aquest cineclub per Andorra. Si tot i haver extret tota la informació de fonts externes i haver intentat escriure-ho tot sense cap matís d'opinió ni subjectivitat, no considereu l'article apte, l'eliminaré, sentint-ho molt, això sí.

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea no és tant d'eliminar-lo com fer-lo més enciclopèdic. No té molt de sentit posar informacions que haurien d'anar a la seva pàgina web. Aquí, la idea seria fer un article enciclopèdic basat en fonts externes.

Oscar Pichel Sanchez (discussiócontribucions)

Intentaré canviar el redactat doncs, eliminar informació referent a horaris o preus i inclús els serveis (dades que serien a la pàgina web). El fet que quasi no existeixin pàgines de Cineclubs a la Viquipèdia en català m'ha impedit tenir referencies i per això he fet tants errors. Espero que així la pàgina sigui més correcta.

Gràcies per la ajuda Pau.

Resposta a «Funcionament dels missatges i conflicte d'interessos»