Tema de Usuari Discussió:Docosong

Pocull (discussiócontribucions)

Hola,

He modificat unes quantes coses a l'article "Biblioteca Rector Gabriel Ferraté" per tal de que ja no apareguin els missatges "L'article o secció necessita millores quant al seu format." i "Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum."

Ho pots mirar? Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre, gràcies per les vostres contribucions. Us responc per parts:

  • L'avís de currículum l'he afegit perquè IMHO hi ha determinades dades que no són pròpies d'una enciclopèdia, per exemple, adreça, l'horari o altres dades. A més, hi ha text que s'assembla molt a la mateixa pagina web de la biblioteca. Recordeu que la Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable, sintetitzant allò més rellevant o important, i per tant, no és una plataforma de promoció.
  • Pel que a les millores del seu format, hi havia massa referències de fonts pròpies (Especial:Diff/22482347). Ara mateix li cal una segona revisió, per exemple, no abusar en excés de paràgrafs, referenciar contingut amb fonts fiable de tercers i independents, utilitzar un llenguatge més neutral i no promocional, l'entitat té més 30 anys d'història i se'n parla ben poc, etc.

Us recomano que li feu una segona repassada. Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició

Salutacions!


Pocull (discussiócontribucions)

Hola Docosong,

He fet uns altres canvis per tal de que els missatges dels que parlàvem deixin d'aparèixer. A veure si ara sí ;-)

Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Trec avisos, IMHO potser hi ha alguns paràgrafs que no són propis d'una enciclopèdia. També continuo sense veure la història de l'entitat. Salutacions!